5 lucruri distractive pentru a avea o relație de cuplu împlinită

22 septembrie, 2022
cuplu8 jpg

În general, relațiile de dragoste se bazează pe legături profunde și iubire adevărată. Dacă într-un cuplu doar atracția contează, atunci plictiseala se instalează imediat. O relație sănătoasă se bazează pe sinceritate, încredere, dragoste, comunicare, etc.

Totuși, chiar și atunci când există aceste lucruri, este posibil ca rutina să apară, mai ales după câțiva ani împreună.

1. Spune-i lucruri amuzante care o vor face să râdă!

Să-ți faci iubita să râdă este un lucru foarte important. La fel trebuie să facă și ea. Ideea este ca fiecare să poată înțelege simțul umorului și să-i aducă celuilalt bucurie în suflet. Nu există nimic mai plăcut pe lumea asta decât să râzi și să înțelegi că totul va fi în regulă, indiferent de problemele vieții.

2. Fii spontan! Invit-o în oraș!

Acesta este unul dintre atu-urile pe care îl poți folosi cu persoana iubită. Fii spontan și surprinde-o cu un cadou, un buchet de flori și o invitație în oraș. O astfel de invitație este un lucru minunat și pentru asta trebuie să faci puțin efort, să pregătești plimbarea în secret, să te aranjezi puțin, să fii mai elegant, să faci o rezervare la restaurant și chiar să te gândești la câteva subiecte bune de discuție pentru a avea o seară cât mai plăcută.

Deși acest lucru pare obișnuit este bine să-l aplici, pentru că el aduce armonie și o stare de bine în relație.

3. Face-ți sport împreună!

Despre sport se spune că poate crește libidoul, deoarece permite eliberarea hormonilor: estrogen, testosteron, oxitocină. Sportul are efect bun asupra sănătății fizice, mintale și asupra relației de dragoste. Prin sport se induce un confort emoțional sporit și se îmbunătățește starea de spirit.

Alergatul în aer liber este indicat pentru cei care doresc un pic de distracție și o stare de spirit plăcută.

cuplu94 jpg

4.Jucați-vă mai des!

Acest truc este simplu și presupune să transformi orice activitate într-o distracție. Există multe lucruri pe care le puteți face în doi, când sunteți acasă sau în vacanță.

Unii oameni știu că relația poate deveni plictisitoare și monotonă la un moment dat și de aceea decid să păstreze acea distracție și scânteie de la început pentru totdeauna, prin joaca în doi. Ei se distrează din orice, chiar și când fac curățenie în casă ori atunci când gătesc.

Prin joacă și distracție se pot rezolva și conflictele, se elimină frustrările, se îmbunătățește comunicarea și legătura. Joaca aduce bucurie în suflet, promovează spontaneitatea, buna dispoziție și astfel viața nu mai pare plictisitoare sau lipsită de farmec. 

5. Cumpără un cadou intim!

Indiferent dacă ești căsătorit sau ești doar într-o relație de lungă durată, un aspect important de luat în calcul este viața sexuală. Pentru a avea o viață sexuală împlinită, o idee bună ar fi să-i faci mici surprize persoanei iubite, dar care să fie reprezentative pentru relația voastră intimă. 

Când vine vorba de a cumpăra ceva intim, precum un Satisfyer, cu siguranță nu mai trebuie să stai prea mult pe gânduri, pentru că despre acesta se spune că poate permite oamenilor să exploreze și mai mult senzațiile de care se bucură. 

Curiozitatea poate fi mare în astfel de cazuri, însă un lucru este cert și anume acela că un produs gen Satisfyer Pro 2, oricât ar fi de apreciat, el nu va înlocui conexiunea umană. Totuși, prin acest cadou cuplul se va distra, se va simți mai puțin plictisit în dormitor, iar acea energie ce provine dintr-un sentiment de anxietate (că s-a produs o îndepărtare, o răcire a sentimentelor) va dispărea.  

Pentru a-ți surprinde plăcut persoana iubită nu trebuie să cumperi un cadou scump, pentru că gesturile simple și lucrurile mărunte pot demonstra de asemenea că îți pasă și că te străduiești să acorzi atenție și deci, pot reaprinde și ele dragostea, pasiunea în cuplu.



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg