5 MODURI în care se poate bea o cafea – Care dintre ele ți se potrivește și ce poate spune despre tine?

19 ianuarie, 2024

Cafeaua este licoarea magică și delicioasă care te poate pune pe picioare încă de la primele ore ale dimineții.

5 MODURI in care se poate bea o cafea Care dintre ele ti se potriveste si ce poate spune despre tine jpg

În timp ce unii o sorb pe fugă, alții preferă să o savureze pe îndelete și poate chiar să viseze la locuri unde cafeaua se poate încadra în peisaj. 

Există variate moduri în care o cafea poate fi băută cu drag, iar anumite contexte sunt cât se poate de reale și ușor de pus în practică. Dacă vrei să știi ce spune despre tine modul de a savura cafeaua, te invit să citești rândurile următoare. 

Iată câteva curiozități despre modul de a servi cafeaua și descrierea pe care ți-o poate face

  1. În pat la televizor

Leneveala de dimineață este atât de dulce, mai ales dacă nu este nimic urgent de făcut sau de mers la birou. Persoanele care aleg să își savureze cafeaua în pat după ce se trezesc preferă să petreacă timp de calitate cu ei înșiși. 

Pentru astfel de persoane nu există grabă sau deadline. Însă dacă există, lucrurile acestea mai pot aștepta până este gata cafeaua, a doua ceașcă printre cearșafuri, cu soarele în fereastră.

2. Pe balcon sau pe terasă

Norocoșii care își beau cafeaua de dimineață pe terasă sau balcon sigur se bucură de confortul casei lor și sigur sunt și visători. Priveliștea de pe terasă îi poate arunca în gânduri și visare, iar genul de persoane care au un asemenea tabiet sunt mai degrabă cu capul în nori, în majoritatea timpului, ceea ce nu este neapărat rău. În plus, deoarece există o gamă largă de sortimente de cafea boabe, nu mai rămâne decât alegerea aromei preferate pentru a te bucura de un gust dorit.

3. Dimineața, la cafeneaua din cartier

Atunci când timpul permite, o cafea savurată la barul preferat din cartier este binevenită. Oamenii care preferă un asemenea răsfăț știu că timpul este prețios și că trebuie trăit chiar și cu mici gesturi. În plus, persoanele care merg la cafenea pentru o licoare pe gustul lor adoră să răsfoiască presa și să se pună la curent cu noutățile înainte de a merge la muncă.

4. Pe stradă, în drum spre muncă

O cafea cumpărată în drum spre muncă sigur este o licoare băută pe grabă și foarte puțin savurată. De cele mai multe ori, oamenii care se trezesc târziu sau care se grăbesc spre birou preferă să cumpere o cafea din drum, pentru că acasă nu au beneficiat de timp suficient pentru a se bucura de întregul ritual. Nu este nimic greșit aici, doar că, uneori este bine ca fuga să ia o pauză, iar cafeaua să fie savurată în tihnă.

5. Seara, înainte de culcare

Bineînțeles că există și persoane care beau cafea cu două-trei ore înainte de culcare. Însă ce spune acest lucru despre ele? În majoritatea cazurilor este vorba de un răsfăț la ceas de seară, fără să afecteze somnul. Însă, în alte situații, probabil că este vorba de un proiect cu deadline, unde este musai ca somnul să fie alungat.

Așadar, licoarea neagră și delicioasă pe nume cafea își face simțită prezența în fiecare zi, indiferent de locație. Tu te regăsești în situațiile de mai sus? Te poate descrie modul în care îți savurezi cafeaua?

Sursă foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg