5 puncte cheie de căutat atunci când cumperi o masă pentru laptop

26 ianuarie, 2024

Dorești să ai un spațiu de lucru cât mai bine definit? Atunci ai nevoie de câteva accesorii de mobilier care să-ți ușureze treaba.

okmagazine ro (1) jpg

Pe lângă asta, nu uita să-ți creezi un mediu de lucru cât mai liniștit, fără zgomote care să te deranjeze, cu o cantitate suficientă de lumină naturală și cât mai confortabil.

Iată care sunt factorii de luat în considerare înainte de a cumpăra masa de laptop dorită.

#1. Durabilitatea mesei de laptop

Mesele pentru calculatoarele portabile ar trebui să fie durabile, dar ușoare. O masă de calitate ar trebui să fie suficient de robustă pentru a rezista mult timp, motiv pentru care mesele metal sau lemn sunt ideale. Dacă utilizezi un laptop ușor, o masă de plastic ar putea funcționa suficient de bine pentru a-ți acoperi nevoile. Asigură-te că suportul pentru laptop este rezistent la utilizare grea.

Cu siguranță nu-ți dorești să cumperi câte o măsuță la fiecare câteva luni, așa că investește de la început într-un model trainic. Dacă alegi varianta achiziției online, beneficiezi de părerile celorlalți utilizatori, pentru a vedea cât de mulțumiți sunt ei de anumite modele.

#2. Dimensiunea mesei de laptop

Trebuie să iei în considerare dimensiunea laptopului tău atunci când cumperi un suport pentru el.Asigură-te că laptopul tău se potrivește perfect pe masă (dacă ai îndoieli, alege o masă puțin mai mare pentru a fi sigur că dispozitivul încape în întregime pe ea).

Dacă ai și un cooler pentru laptop, ia în calcul că și acesta trebuie să încapă pe măsuță.

De altfel, dacă este vorba despre o masă de sine stătătoare, pe care o vei monta într-un birou sau în dormitor, ține cont și de spațiul liber pe care îl ai la dispoziție. Sigur vei găsi un model potrivit pentru încăperea ta.

#3. Ajustabilitatea mesei de laptop

Opțiunea reglabilă este un must-have pentru o masă bună pentru laptop. Laptopurile sunt dispozitive portabile și, prin urmare, este imperativ ca suportul pentru laptop să fie reglabil. Proprietatea reglabilă a înălțimii și unghiului va fi utilă în timp ce lucrezi în diferite poziții pentru a se potrivi nevoilor tale.

Spre exemplu, poate într-una din zile vei dori să lucrezi direct din pat. Atunci masa este ideală pentru a-ți oferi o poziție de lucru corectă, fără dureri de spate. De aceea este important să ai un model care se poate regla în cât mai multe moduri

#4. Portabilitate

Suporturile pentru laptop sunt disponibile în diferite modele. În funcție de stilul tău de lucru, poți alege un suport portabil sau fix. Dacă ești o persoană căreia îi place să lucreze într-o anumită zonă desemnată, un suport pentru laptop neportabil, montat pe perete, ar putea funcționa cel mai bine pentru tine.

Dar dacă ești o persoană căreia îi place să-și schimbe spațiul de lucru în funcție de starea pe care o ai într-o anumită zi, optează pentru un suport portabil pentru laptop, reglabil pe înălțime. De asemenea, mesele portabile sunt mai ușoare, ceea ce le face mai facil de transportat cu tine în călătorii.

#5. Estetica

Aspectul este o prioritate majoră atunci când alegi orice, darămite masa pentru calculatorul tău portabil.

Deci, pe lângă faptul că sunt durabile și robuste, verifică mesele și suporturile pentru laptop care se potrivesc stilului și esteticii tale preferate.

Dacă intenționezi să instalezi o stație de lucru de acasă, încearcă să găsești un suport pentru laptop care să se potrivească cu decorul casei tale. Un loc de muncă care arată bine te va face să te simți mai bine și îți va crește productivitatea.

Cuvinte finale

Echipamentul de lucru perfect este extrem de important pentru o viață profesională sănătoasă. Mai ales în epoca de lucru de acasă în care ne aflăm, folosirea mesei sau a patului pentru a termina munca nu trebuie luată ca o glumă. Ghidul cuprinzător de mai sus este doar începutul pentru alegerea suportului perfect pentru laptop.

Acum găsești la un click distanță mobilier WFH proiectat ergonomic, conceput pentru o serie largă de scopuri, dimensiuni și stiluri pentru toate nevoile tale de lucru de acasă. Lucrează productiv, lucrează inteligent.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg