5 ținute într-o singură zi. Uite cât de stylish e Selena Gomez!

Citeste tot despre:

, ,

Cam așa arată o zi din viața ei! Multe evenimente oficiale, invitații în emisiuni pentru a-și promova cel mai recent proiect muzical, ieșiri cu prietenii, întâlniri de afaceri, etc., la care trebuie să se prezinte în cea mai bună formă a sa. Și, spunem noi, îi reușește!

foto: Splash

Ieri, de exemplu, cântăreața de 24 de ani a făcut un ”maraton” al ținutelor, etalând nu mai puțin de 5 outfituri diferite, la evenimentele la care a luat parte, demonstrând că are un stil vestimentar cameleonic. Haideți să le vedem și noi!

Mai întâi, a purtat o rochie albastră, cu un croi futuristic, care i-a lăsat la vedere picioarele bine tonifiate. Rochia semnată de Jacquemus a îmbrăcat-o la prima oră a dimineții, când s-a îndreptat spre o întâlnire de afaceri.

Ținuta nr. 1

După aceea, a schimbat rochia albastră cu una orange, lungă, și cu crăpătură pe picior, pentru invitația la emisiunea ”Elvis Duran Z100 Morning Show”.

Ținuta nr. 2

Pentru cea de-a treia ținută din zi a optat pentru un outfit mai casual, pe care l-a accesorizat cu o pereche de ochelari oversized și sandale înalte, cu toc transparent.

Ținuta nr. 3

Al patrulea outfit a fost și cel mai excentric, Selena apărând într-o salopetă roz, care avea un imprimeu cu pisici. A potrivit acestei ținute o pereche de sandale argintii, la fel de înalte precum și cele purtate anterior.

Ținuta nr. 4

Ultima ținută din zi a fost compusă dintr-o rochie cu un croi inedit, la care a asortat sandalele negre din prima parte a zilei. Selena și-a păstrat look-ul „curat„ la această apariție, alegând să nu poarte bijuterii sau alte accesorii.

Ținuta nr. 5

Care e ținuta voastră favorită? A noastră e nr. 1!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA