5 tipuri de pantaloni ce nu trebuie să lipsească din garderoba de toamnă a unei doamne

23 septembrie, 2022
pantaloni femei jpg

Garderoba de toamnă a oricărei doamne sau domnișoare include și numeroase perechi de pantaloni. Aceștia sunt preferați pentru comoditate și pentru faptul că țin de cald în zilele mai friguroase. Citește în continuare și află care sunt cele cinci tipuri de pantaloni ce nu trebuie să lipsească din garderoba de toamnă a unei doamne. Vei observa că sunt pantaloni diferiți, pe care îi poți purta cu drag, la diverse ocazii. Pentru a-ți fi mai ușor și pentru a scăpa de aglomerație, îți recomandăm să comanzi online pantalonii doriți.

Pantalonii din vinil

Pantalonii din vinil au revenit în atenția noastră de câțiva ani, deși putem spune că nu s-au demodat niciodată. Acest tip de pantaloni poate fi integrat în ținute pentru evenimente lejere de seară, cum ar fi o petrecere între prieteni sau pot fi purtați chiar și la o ținută casual de zi. Condiția este să transformi pantalonii în piesa centrală a ținutei, iar atenția să fie centrată doar pe aceștia.

Pantalonii office bleumarin

Din garderoba niciunei doamne nu ar trebui sa lipsească o pereche de pantaloni office bleumarin. Aceștia pot fi purtați cu succes la numeroase ocazii. Așa cum le spune și numele, pot fi integrați în ținute office, mai exact asortați cu un sacou în aceeași nuanță și cu o bluză cu mâneci deosebite. De asemenea, îi poți purta la un interviu, la un prânz de afaceri și de ce nu, poți să îi integrezi și într-o ținută ideală pentru un eveniment relaxant în familie, cum ar fi o cununie civilă sau un botez. Pantalonii office sunt versatili și pot fi integrați în numeroase ținute.

Pantalonii negri cu aspect de piele

Acești pantaloni sunt considerați clasici, iar perioada potrivită pentru a-i purta este toamna. Nu poți da greș când porți o pereche de pantaloni negri cu aspect de piele. Îi poți integra în ținute casual, pe care le poți purta la o ieșire în oraș cu prietenii sau de ce nu, îi poți purta chiar și la locul de muncă, dacă nu ai un cod vestimentar impus. Pantalonii negri cu aspect de piele se potrivesc la numeroase tipuri de ținute, așa că îți recomandăm să ai o astfel de pereche în garderobă pentru toamna aceasta.

Pantalonii jogger

Când ai purtat ultima dată o pereche de pantaloni sport care să îți placă? Dacă eviți astfel de pantaloni deoarece nu i-ai găsit pe cei potriviți, îți recomandăm pantaloni jogger. Sunt comozi, călduroși și pot fi purtați la numeroase ținute. Alegerea firească este să integrezi acest tip de pantaloni într-o ținută sport pentru mers la munte sau pentru a petrece mai mult timp în natură, chiar și în parcurile din oraș. Cu toate acestea, în funcție de culoarea pentru care optezi, poți compune o ținută casual cu o astfel de pereche de pantaloni, o geacă din piele, ghete asortate și un tricou sau o bluză cu mânecă lungă, în funcție de temperaturi.

Pantalonii din paiete

Nu în ultimul rând, îți aducem în atenție și pantalonii din paiete. Multă vreme, paietele rămăseseră în anii ‘90, chiar dacă au mai fost încercări timide de a reveni în tendințe. De ceva timp, paietele au recâștigat un loc aparte în topul preferintelor doamnelor și domnișoarelor. Astfel, toamna aceasta îți recomandăm o pereche de pantaloni decorați cu paiete, pe care îi poți purta la diverse evenimente de seara și cu siguranță vei primi numeroase complimente pentru ținuta aleasă.

Acestea fiind spuse, sperăm că informațiile prezentate să-ți fie de folos și să integrezi aceste tipuri de pantaloni în garderoba ta de toamnă.

Sursa foto: Shutterstock



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg