6 accesorii chic pentru un look stylish de vară

4 iulie, 2024

Vara este momentul potrivit pentru a petrece cât mai mult timp în afara casei, indiferent că preferi răcoarea unui parc sau plimbarea de dimineață, sub razele ceva mai blânde ale soarelui.

Portret   femeie   glamorous jpg

În plus, este acea perioadă a anului în care vei purta ținute lejere și relaxate, prin care vei celebra feminitatea. Mai departe, îți prezentăm 6 accesorii chic care îți oferă un aer stylish, pe toată perioada verii.

1.   Bijuterii care evidențiază bronzul

Vara aduce cu sine bronzul mult dorit, așa că vei dori să-l păstrezi pentru cât mai mult timp. Pe lângă ritualul de îngrijire a pielii, câteva accesorii atent selecționate vor armoniza un bronz frumos. Alege, de exemplu, inele de aur cu diamante incolore. Acestea evidențiază pielea și oferă eleganță și rafinament. În schimb, dacă preferi bijuteriile care transmit optimism și căldură, cele cu pietre prețioase în diferite nuanțe de galben sunt o variantă potrivită. În plus, atât modelele clasice, cât și cele moderne adaugă look-ului tău unicitate și un plus de strălucire.

2.   Pălării cu vibe retro

Modelele voluminoase de pălării oferă un aer sofisticat, deoarece amintesc de outfiturile de inspirație retro. În plus, pălăria este mai mult decât un accesoriu chic, deoarece te protejează de razele soarelui. Așa că poartă o pălărie din paie, cu boruri largi, într-o culoare asemănătoare cu cea a nisipului sau într-o nuanță marină. Alege un model simplu sau unul decorat cu scoici sau cu alte motive estivale. Aceste piese versatile sunt simplu de adaptat mai multor ținute.

3.   Accesorii chic de păr

Dacă preferi o coafură lejeră, dar vrei să adaugi un element chic, o idee inspirată este cea a unui accesoriu de păr. Bentițele, agrafele și fundele sunt de ajutor în momentele mai călduroase ale zilei. De exemplu, o fundă cu lămâi te trimite cu gândul la o vacanță boemă pe Coasta Amalfi. În schimb, o bentiță simplă sau brodată poate fi elementul inedit în crearea unui look de seară.

4.   Tote bag practic

Tote bag-urile se remarcă printr-un design simplu, dar atractiv, precum pattern-uri diverse sau mesaje atent inscripționate. Le găsești confecționate și din materiale naturale și prietenoase cu mediul. Sunt ușor de accesorizat, așa că vei găsi rapid varianta perfectă care îți va evidenția outfitul lejer de vară. În plus, gențile sunt practice și pentru micile obiecte zilnice de care ai nevoie, cum ar fi crema de protecție solară, tocul de ochelari sau sticla cu apă.

5.   Ochelari de soare de calitate

Un accesoriu indispensabil, aceștia vin într-o varietate de forme și culori. Printre stilurile preferate sunt cele cu ramă tip aviator, cat eye și butterfly. Însă, cel mai important lucru este dat de calitatea lentilelor și nivelul de filtrare a razelor UV. Începe prin a căuta ochelari cu marcajul CE (standardul European) și cu filtru UV de peste 95%, deoarece acest nivel oferă o protecție superioară. În plus, este important să ții cont și de activitatea practicată. De exemplu, lentilele verzi și cele gri sunt recomandate, în general, în orice situație.

6.   Sandale comode cu platformă

O încălțăminte comodă și confortabilă este esențială pe timpul verii. Poartă, de exemplu, sandale cu platformă, dintr-un material ușor, așa cum este rafia. Acestea te vor purta direct pe ritmuri relaxante de vacanță. De la modelele de inspirație marină, până la cele în culori vibrante, sigur vei găsi perechea potrivită. Totodată, poți accesoriza o pereche de sandale atât cu pantaloni, cât și cu rochii din in, bumbac sau mătase. Iar pentru o ținută elegantă de seară, alege o pereche satinată sau una cu pietre decorative.

Vara este anotimpul care-ți încurajează latura creativă și jucăușă. Iar să fii stylish este la îndemână, deoarece ai nevoie doar de câteva lucruri atent alese. Cu ajutorul lor, poți transpune starea ta de bine într-un outfit chic. Ce accesoriu este indispensabil pentru tine, în sezonul estival?

Sursă foto: Freepik



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți transformi concediul într o experiență „instagramabilă” jpg
titlu Surpinde o cu un cadou rafinat și delicat! Top 4 motive să alegi o brățără cu cristale jpg
pexels hansmiddendorp 8576025 16x9 png
ingrijirea gradinii anotimp drujba electrica jpg
Crearea unui dormitor ideal pentru somn odihnitor  TOP 4 sfaturi utile + Aer condiționat jpg
okmag jpg
Keo PNG
curs designer de interior cursuri functionari jpg
planuri de investitii 1673456443 jpg
rucsac pentru femei zoria jpg
okmagazin png
Iată care pot fi top 3 cadouri pentru șeful tău! jpg
Karpathia Horse Show 2024 (19) jpg
implant dentar omniadental jpg
Turbine auto Service Brasov jpg
Nephro (3) jpg
priza incorporabila jpg
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg