6 electrocasnice încorporabile ce le poți avea în bucătărie

20 septembrie, 2023

Visul unei bucătării moderne poate fi mai ușor de îndeplinit. Acum ai opțiuni variate în ceea ce privește alegerea electrocasnicelor încorporabile pe care le poți avea în bucătărie.

6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg

1.   Cuptor

Un cuptor încorporabil este ușor de recunoscut într-o bucătărie, cu ușa sa elegantă din sticlă. Poate fi electric sau pe gaz, în funcție de preferințe. Indiferent de alegere, cuptoarele moderne sunt mult mai eficiente în prepararea de bunătăți, fie că vorbim de feluri de mâncare, fie de deserturi. Poți seta gătirea cu partea inferioară sau superioară, respectiv controla temperatura și coacerea cu ajutorul funcției de ventilație a cuptorului ales. 

Cel mai adesea ai o soluție completă care vine la pachet cu o plită și hotă, dar poate fi achiziționat și montat separat. De asemenea, mai poți avea în vedere și un cuptor cu microunde pe care să-l încorporezi în mobila bucătăriei. Poți economisi astfel spațiu și, totodată, completa designul modern al bucătăriei.

2.   Plită

Odată cu apariția plitelor moderne, îți poți lua gândul de la aragazul clasic. Nu doar că au devenit electrocasnice accesibile, ci au și un design mult mai atragător decât un aragaz.

Dacă aragazul avea un loc comun în aproape orice bucătărie, chiar lângă conducta de gaze și eventual lângă un geam sau ușă de aerisire, plita încorporabilă, pe lângă avantajul că se integrează în blatul de bucătărie, poate fi amplasată în diverse locuri. Cu atât mai mult dacă vrei o plită electrică cu inducție.

Ce inseamna plita cu inductie? Pe scurt, design care iese în evidență, butoane tactile, siguranță în utilizare și curățare ușoară. Priza de alimentare se poate monta acolo unde consideri că este locul ideal al plitei în bucătăria ta.

3.   Hotă

Hota are un rol esențial în orice bucătărie, acela de a elimina mirosurile, aburul și fumul preparatelor culinare pe care le gătești.

De-a lungul timpului, acest aparat a început să capete din ce în ce mai mult și un rol estetic, iar producătorii s-au conformat tendințelor. Așadar, ai destule opțiuni de hote care se pot încorpora interesant și, bineînțeles, practic într-o bucătărie.

Dacă vrei să ai o oarecare integritate în ceea ce privește culoarea și brandul, poți merge pe achiziția unui pachet complet care să conțină cuptorul, plita și hota de gătit. 

4.   Frigider

Frigiderul este un electrocasnic indispensabil într-o bucătărie. Trebuie să acorzi destulă atenție în ceea ce privește volumul de depozitare al alimentelor, funcțiile de care te poți bucura și în același timp care îți ușurează viața, dar și de modul în care acesta se regăsește poziționat într-o bucătărie având în vedere dimensiunile sale.

Frigiderele care se pot încorpora fac și ele parte din ideea unei bucătării moderne, ce pune accent pe design, respectiv pe valorificarea spațiului. În plus, poate chiar îți displace amplasarea actuală a frigiderului, iar unul încorporabil este deja pe lista ta de dorințe.

5.   Mașină de spălat vase

Cum viața într-o bucătărie trebuie simplificată pe cât posibil, o mașină de spălat vase s-ar putea să fie exact ceea ce cauți.

În ideea în care nu îți dorești să folosești o mașină de spălat vase, te poți gândi să instalezi mașina de spălat rufe în corpul mobilei de bucătărie. Poate fi un plan perfect dacă deții o baie sau un hol mic.

6.   Espressor

Pentru iubitorii de cafea, tehnologie și design în bucătărie, există o soluție perfectă la dispoziție: espressorul încorporabil. Pe lângă funcțiile smart ale unui asemenea aparat, controlul touch cu display intuitiv și suprafața de inox antiamprentă sunt aspecte demne de o bucătărie ca în revistele de prezentare. 

În concluzie, electrocasnicele încorporabile sunt practice și contribuie pe deplin la crearea unei atmosfere moderne în bucătărie. 

Sursa foto: ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg