6 motive pentru care să investești într-o periuță de dinți electrică

29 decembrie, 2023

Sănătatea orală este extrem de importantă, dacă vrei să ai un zâmbet natural și frumos.

6 motive pentru care să investești într o periuță de dinți electrică jpg

Te-ai întrebat de multe ori ce poți face pentru a eficientiza și simplifica semnificativ curățarea dinților? Periuța de dinți electrică este cel mai eficient gadget pentru menținerea igienei orale. Pe lângă faptul că previne apariția cariilor și a tartrului, îți oferă o curățare profundă, în cel mai simplu și rapid mod.  

Iată 6 motive pentru care să investești în acest dispozitiv electric și inteligent:

1. Curățare eficientă ce reduce cariile

Comparativ cu periuțele de dinți manuale, periuța electrică facilitează igiena orală, combinând excelent eficiența și confortul. Practică și ușor de utilizat, periuța de dinți electrică este mai eficientă decât periuța de dinți convențională, datorită mișcărilor de rotație și vibrație care curăță în profunzime dinții, prevenind apariția cariilor și reducând progresia acestora.  

2. Tehnologie modernă

Cele mai multe modele de periuțe electrice includ funcții și caracteristici de înaltă tehnologie. Pe lângă diferitele moduri de periaj, senzorul de presiune integrat, tehnologia de oscilație-pulsație sau sonică, cronometrul, sunt câteva dintre caracteristicile periuțelor electrice care îți garantează o experiență sigură și dinți mai albi. Dacă nu știi ce model să alegi și ai nevoie de ajutor, pe altex.ro ai la dispoziție o gamă variată de periuțe de dinți electrice, din care să alegi cea mai bună variantă pentru tine.

3. Îngrijire profesională în confortul casei

De obicei, când vrei să elimini placa dentară și să redai albul dinților, te adresezi medicului stomatolog. Cu ajutorul periei de dinți electrice, rutina de curățare a dinților devine mai eficientă. O curățare a dinților de 2 minute, după fiecare masă, îmbunătățește sănătatea dinților, previne proliferarea bacteriilor din gură și apariția cariilor, reduce gingivita și tartrul și elimină respirația urât mirositoare. Toate astea în confortul casei tale!

4. Facilitează igiena orală, indiferent de vârstă

În timp ce periuțele manuale trebuie ghidate pentru asigurarea unui periaj corect, periuța de dinți electrică realizează singură mișcările de curățare, fiind o opțiune excelentă pentru persoanele cu dificultăți motorii, vârstnici dar și pentru rutina de îngrijire orală a copiilor, cu vârste de peste 3 ani.

5. Previne apariția gingivitei

Perii rotunjiți ai periuței electrice înconjoară fiecare dinte, pătrunzând chiar și în locurile mai greu accesibile. Mișcările circulare, diferitele înclinații ale periei și vibrațiile sale îndepărtează placa bacteriană, previn și tratează bolile gingivale și parodontale.

6. Este reîncărcabilă, intuitivă și durabilă

Chiar dacă se recomandă schimbarea capului periuței la fiecare 3 luni, întrucât perii se deteriorează și își pierd eficiența, nu este nevoie să schimbi periuța cu totul. Majoritatea modelelor vin cu rezerva, așadar, înlocuiești capul dispozitivului electric cu unul nou, și gata!

Vrei să fii sigur că dinții tăi sunt în perfectă stare? Periuța de dinți electrică îmbunătățește considerabil sănătatea cavității bucale. Acum că știi care sunt beneficiile și avantajele acestui dispozitiv inteligent, nu-ți rămâne decât să alegi modelul favorit și să te bucuri de ca mai bună și confortabilă experiență de curățare a dinților.    

Sursă foto: pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg