6 sfaturi pentru prima întâlnire

21 iunie, 2024

Prima întâlnire amoroasă are scop de cunoaștere. În primele interacțiuni, partenerii încearcă să identifice lucrurile în comun și dacă există compatibilitate emoțională.

cuplu la întâlnire jpg

Înainte de prima întâlnire, poate interveni anxietatea, dacă nu cunoști câteva trucuri. Iată 6 sfaturi care te pot ajuta să ai o primă întâlnire de succes.

Transmite o primă impresie bună

Ținuta pe care o porți te va ajuta să te simți mai stăpână pe tine. Alege o vestimentație lejeră, nu foarte sofisticată și care să te avantajeze. O rochie simplă poate părea rafinată, cu accesoriile potrivite și dacă îți complimentează forma corpului.

De asemenea, aplica un machiaj discret, dar care să-ți pună în evidență trăsăturile. Pulverizează în cateva zone ale pielii un parfum rezistent, care să persiste pe tot parcursul întâlnirii. Aplică o cremă hidratantă pe piele, înainte de parfum, pentru ca mireasma să aibă mai multă rezistență.

Stilizează-ți părul potrivit ținutei și locației. Spală părul înainte de întâlnire, pentru a fi proaspăt și a avea un miros plăcut. Aplică, înainte să pleci, un spray de păr care să-ți potolească firele rebele.

Alege o încălțăminte confortabilă

Întâlnirile pot fi imprevizibile și spontane. Chiar dacă locația inițială este un restaurant, pe parcurs, poate vă doriți să faceți o plimbare sau să mergeți în alt loc.

Poți opta pentru o pereche de adidași albi, simpli, care să fie potriviți chiar dacă porți fustă, rochie sau pantaloni eleganți.

Verifică locația

Caută indicațiile de orientare pe GPS cu minim două ore înainte (durata, mijloacele de transport, traficul) și începe să te pregătești cu aproximativ o oră înainte să pleci. Pot apărea diverse inconveniente, motiv pentru care trebuie să fii precaută.

În momentul în care ai toate detaliile ce țin de locul întâlnirii, cercetează locația. Acest lucru te ajuta să estimezi timpul pe care îl faci până acolo și ce ținută să porți.

Pregătește câteva subiecte

Stresul și anxietatea pot fi reduse, dacă pregătești înainte câteva subiecte pe care ai putea să le dezbați în cadrul întâlnirii. Pe această cale, eviți momentele de liniște, ce pot apărea când nu mai știți despre ce să discutați.

Cu toate acestea, nu transforma întâlnirea într-un interviu sau o temă pentru școală. Încearcă să te relaxezi și fii tu însăți. La prima întâlnire ar trebui să vorbiți despre voi. Să vă cunoașteți hobby-urile, abilitățile, dorințele și aspirațiile.

Folosește-te de limbajul corpului

De cele mai multe ori, limbajul corpului spune mai multe despre ceea ce vrem să transmitem decât limbajul prin viu grai.

Ai grijă la postura corpului: stai dreaptă și menține o imagine încrezătoare, pentru a părea stăpână pe situație. Nu gesticula foarte mult, astfel încât să nu scoți în evidență emoțiile.

Emoția pe care o transmiți se observă pe chip încă de la primele interacțiuni. Atuul de care te poți folosi este zâmbetul. Oamenii pozitivi, care zâmbesc des și sincer, transmit empatie și încredere în propria persoană. Însă, dacă zâmbetul nu este natural, nu va avea același efect.

Ai grijă la siguranța ta

Înainte de a pleca la întâlnire, trimite locația celor apropiați. Întâlnirile cu oameni necunoscuți nu sunt întotdeauna sigure, motiv pentru care este mai bine să-ți iei măsuri de precauție.

Menține legătura cu ei și oferă-le detalii pe parcursul întalnirii în legătură cu locul unde te aflii, impresia pe care ți-a lăsat-o persoana și alte aspecte ce țin de siguranța ta. Însă încearcă să fii discretă. Nu conversa în fața lui, pentru a nu-l face să se simtă inconfortabil.

În concluzie, cu ajutorul câtorva trucuri, prima întâlnire poate să fie un real succes. Aplică sfaturile din acest articol, atunci când urmează să ai o primă întâlnire și nu știi cum să te pregătești.

Sursă foto: ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg