6 stiluri de mӑsuțe de cafea și de living pentru casa ta de vis

3 decembrie, 2022
image

Casa ta este locul unde te poți relaxa, unde ai parte de momente plӑcute alӑturi de prietenii tӑi cei mai buni, cu familia ta sau unde poți sӑ ai timp dedicat ție zilnic. Este important sӑ o amenajezi astfel ȋncȃt sӑ ȋți aducӑ bucurie, iar fiecare detaliu conteazӑ pentru a avea parte de cele mai frumoase rezultate.

Piesele de mobilier pot avea un impact pozitiv și este bine sӑ le alegi cu grijӑ, ținȃnd cont de imaginea generalӑ pe care dorești sӑ o obții cu ajutorul acestora. Poți cumpӑra o masuta living specialӑ care sӑ fie utilӑ pentru a servi o cafea sau pentru a poziționa un obiect de decor care ȋți face plӑcere. Este important sӑ alegi stilul mӑsuțelor care te reprezintӑ. Iatӑ 6 stiluri și modul ȋn care se integreazӑ acestea ȋn casa ta de vis:

1.      Dacӑ ai mobilӑ albӑ, poți alege un set de mӑsuțe de cafea cu picioarele aurii și blat de marmurӑ

Mobilierul alb este foarte des ȋntȃlnit ȋn prezent datoritӑ simplitӑții și frumuseții sale. Este important sӑ alegi cele mai frumoase detalii care pot pune ȋn valoare aceastӑ variantӑ de decor. Astfel, poți alege mӑsuța de living cu blat de marmurӑ și care sӑ aibӑ structurӑ metalicӑ aurie. Vei putea sӑ te bucuri de un aspect elegant, frumos cu ajutorul acestei mӑsuțe pentru spațiul tӑu de suflet.

2.      Dacӑ ai un living de inspirație scandinavӑ, atunci cumpӑrӑ o mӑsuța de cafea pentru living care sӑ aibӑ picioare din lemn natur și blat simplu, rotund, alb

Spațiile construite cu inspirație scandinavӑ au un aspect curat, simplu, ușor de privit. Ele aduc o stare de liniște și calm. Poți alege o mӑsuța de cafea albӑ cu picioare natur dacӑ ai un asemenea living.

3.      O mӑsuțӑ de cafea rotativӑ, cu suprapuneri de elemente negre, poate sӑ fie un obiect statement și poate conduce privirea ȋn acest punct al camerei

Acest tip de mӑsuțӑ neagrӑ, cu suprapuneri de straturi negre lucioase este un obiect statement care atrage privirea. Se potrivește foarte bine ȋntr-o ȋncӑpere ȋn care restul obiectelor sunt mate, simple, ȋn contrast de culoare. Cu alte cuvinte, poți pune o asemenea masӑ de living ȋntr-un spațiu ȋn care mobila este albӑ sau neutrӑ. Vei atrage atenția asupra frumuseții mesei și o poți pune ȋn valoare printr-un alt tip de element din aceeași gamӑ, precum o decorațiune sau chiar un candelabru cu același stil adoptat.

4.      O mӑsuța de sticlӑ este potrivitӑ pentru un spațiu modern, minimalist

Poți alege o masuta cafea simplӑ, din sticlӑ, dacӑ vrei un spațiu minimalist și dacӑ preferi transparența pentru a pune ȋn valoare alte elemente de design specifice din living-ul tӑu.

5.      Alege o mӑsuțӑ de lemn de nuc, clasicӑ, pentru un living cu același stil

Dacӑ adori un decor clasic, cu materiale de calitate, poți alege o mӑsuțӑ clasicӑ, cu tӑieturi clare, din lemn de nuc. Culoarea acestui lemn este foarte frumoasӑ și te ajutӑ sӑ organizezi elegant și rafinat spațiul disponibil.

6.      O mӑsuțӑ de cafea albӑ cu roți, micӑ și ȋngustӑ, poate sӑ fie folositӑ pentru un spațiu restrȃns

Uneori spațiul pe care ȋl ai ȋn zona living-ului este restrȃns. Dacӑ ai o camerӑ micӑ și ai nevoie de metode de organizare bune, atunci poți opta pentru o mӑsuțӑ cu roți, micӑ și albӑ, care se poate integra ușor ȋntr-o multitudine de zone. Vei putea astfel sӑ o poziționezi acolo unde este necesar și sӑ te bucuri de confort ȋn fiecare zi. nRecente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}