6 stiluri de mӑsuțe de cafea și de living pentru casa ta de vis

3 decembrie, 2022
image

Casa ta este locul unde te poți relaxa, unde ai parte de momente plӑcute alӑturi de prietenii tӑi cei mai buni, cu familia ta sau unde poți sӑ ai timp dedicat ție zilnic. Este important sӑ o amenajezi astfel ȋncȃt sӑ ȋți aducӑ bucurie, iar fiecare detaliu conteazӑ pentru a avea parte de cele mai frumoase rezultate.

Piesele de mobilier pot avea un impact pozitiv și este bine sӑ le alegi cu grijӑ, ținȃnd cont de imaginea generalӑ pe care dorești sӑ o obții cu ajutorul acestora. Poți cumpӑra o masuta living specialӑ care sӑ fie utilӑ pentru a servi o cafea sau pentru a poziționa un obiect de decor care ȋți face plӑcere. Este important sӑ alegi stilul mӑsuțelor care te reprezintӑ. Iatӑ 6 stiluri și modul ȋn care se integreazӑ acestea ȋn casa ta de vis:

1.      Dacӑ ai mobilӑ albӑ, poți alege un set de mӑsuțe de cafea cu picioarele aurii și blat de marmurӑ

Mobilierul alb este foarte des ȋntȃlnit ȋn prezent datoritӑ simplitӑții și frumuseții sale. Este important sӑ alegi cele mai frumoase detalii care pot pune ȋn valoare aceastӑ variantӑ de decor. Astfel, poți alege mӑsuța de living cu blat de marmurӑ și care sӑ aibӑ structurӑ metalicӑ aurie. Vei putea sӑ te bucuri de un aspect elegant, frumos cu ajutorul acestei mӑsuțe pentru spațiul tӑu de suflet.

2.      Dacӑ ai un living de inspirație scandinavӑ, atunci cumpӑrӑ o mӑsuța de cafea pentru living care sӑ aibӑ picioare din lemn natur și blat simplu, rotund, alb

Spațiile construite cu inspirație scandinavӑ au un aspect curat, simplu, ușor de privit. Ele aduc o stare de liniște și calm. Poți alege o mӑsuța de cafea albӑ cu picioare natur dacӑ ai un asemenea living.

3.      O mӑsuțӑ de cafea rotativӑ, cu suprapuneri de elemente negre, poate sӑ fie un obiect statement și poate conduce privirea ȋn acest punct al camerei

Acest tip de mӑsuțӑ neagrӑ, cu suprapuneri de straturi negre lucioase este un obiect statement care atrage privirea. Se potrivește foarte bine ȋntr-o ȋncӑpere ȋn care restul obiectelor sunt mate, simple, ȋn contrast de culoare. Cu alte cuvinte, poți pune o asemenea masӑ de living ȋntr-un spațiu ȋn care mobila este albӑ sau neutrӑ. Vei atrage atenția asupra frumuseții mesei și o poți pune ȋn valoare printr-un alt tip de element din aceeași gamӑ, precum o decorațiune sau chiar un candelabru cu același stil adoptat.

4.      O mӑsuța de sticlӑ este potrivitӑ pentru un spațiu modern, minimalist

Poți alege o masuta cafea simplӑ, din sticlӑ, dacӑ vrei un spațiu minimalist și dacӑ preferi transparența pentru a pune ȋn valoare alte elemente de design specifice din living-ul tӑu.

5.      Alege o mӑsuțӑ de lemn de nuc, clasicӑ, pentru un living cu același stil

Dacӑ adori un decor clasic, cu materiale de calitate, poți alege o mӑsuțӑ clasicӑ, cu tӑieturi clare, din lemn de nuc. Culoarea acestui lemn este foarte frumoasӑ și te ajutӑ sӑ organizezi elegant și rafinat spațiul disponibil.

6.      O mӑsuțӑ de cafea albӑ cu roți, micӑ și ȋngustӑ, poate sӑ fie folositӑ pentru un spațiu restrȃns

Uneori spațiul pe care ȋl ai ȋn zona living-ului este restrȃns. Dacӑ ai o camerӑ micӑ și ai nevoie de metode de organizare bune, atunci poți opta pentru o mӑsuțӑ cu roți, micӑ și albӑ, care se poate integra ușor ȋntr-o multitudine de zone. Vei putea astfel sӑ o poziționezi acolo unde este necesar și sӑ te bucuri de confort ȋn fiecare zi. n



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg