7 cadouri inedite cu care îi poţi surprinde pe cei dragi

29 noiembrie, 2017
Clipboard01 jpeg

De multe ori, ne dorim să dăruim un cadou inedit care să surprindă nu doar prin ceea ce reprezintă, cât şi prin ceea ce simbolizează el. Astăzi te invit să descoperim împreună 7 cadouri inedite cu care îi poţi surprinde pe cei din jur.

image

1. agendă cu copertă din piele regenerată

Dacă ai prieteni care preferă cadourile inedite şi sunt mereu în căutare de obiecte speciale, o agendă cu copertă din piele regenerata îi va surprinde în mod cert. Pe site-ul cu tradiţie în acest domeniu - Unika - poţi opta pentru a comanda astfel de agende speciale care conţin un bloc ce poate fi detaşat. Agenda are 224 de pagini şi este de format 16x22 cm. Este tipărită pe hârtie offset din fibre ivorie, cu forzaţ pe care e imprimată harta României.

2. agendă old time

Pentru mulţi stilul clasic, vechi, elegant este reprezentat de o agendă ce pare antică. Poţi să dăruieşti cuiva special o astfel de agendă care are copertă buretată, iar pielea naturală este vopsită cu tanin. Cotorul şi clapa au aplicate embosuri cu model, iar agenda are buzunare diverse, in timp ce închiderea se face cu o capsă clasică. În interior, este folosită o pânză care are aspect  de mătase. Poţi opta pentru coperţi de culoare aparte precum cognac, maro, bordo sau negru, iar cantul poate fi colorat auriu, argintiu ori în orice alte culori mate, pigmentate ceea ce reprezintă o tehnologie unică în România şi se găseşte doar la Unika. Blocul este detaşabil, este datat şi are format 16x22 cm. Sunt 344 de pagii, oar hârtia este offset ivoire. De asemenea, o astfel de agendă conţine hărţi, iar supracoperta este din aceeaşi pânză elegantă.

3. portofel din piele

În ziua de azi, prezenţa unui portofel este mai mult decât necesară. Un cadou inedit este reprezentat de un portofel din piele care denotă eleganţă şi stil, dar care include nu doar compartimente pentru bancnote şi carduri, ci şi un compartiment pentru telefon, iar închiderea se realizează cu ajutorul unui fermoar. Un astfel de portofel poate fi purtat şi pe post de geantă ori accesoriu.

4. etui din piele naturală, pentru pixuri

Sigur ai tot auzit de etui pentru ochelari, dar mai rar de etui pentru pixuri. Acesta ar reprezenta un cadou inedit pentru o persoană specială din viaţa ta. Există mai multe modele, de la cele simple până la cele complexe, care includ buzunare special proiectate pentru dimensiuni şi grosimi diferite ale instrumentelor de scris, dar şi un buzunar pentru cărţi de vizită. Etuiul este creat din piele naturală vopsită cu tanin ce va conferi un caracter elegant şi rafinat.

5. bloc notes old colors

Dacă ai un prieten care este artist, acest gen de cadou îl va surprinde complet şi va fi încântat să primească ceva atât de special. Prezentând un design unic în România, creat din piele naturală, notes-ul are dimensiunea de 16x22 cm şi vine însoţit de un suport detaşabil, ataşat pe copertă printr-un sistem magnetic, pe care se află un set de 24 de creioane din hârtie reciclată. Acest cadou reprezintă o atracţie inedită pentru orice fire artistică care va găsi un prilej excelent să lase frâu liber imaginaţiei folosind foile ataşate şi creioanele speciale care fac parte din set.

6. portbancnote old time

Pe vremuri, bărbaţii foloseau portbancnote, nu portofele. Un astfel de cadou ar surprinde complet persoana căreia i-l vei dărui. Acest produs este realizat din piele naturală, vopsită cu tanin, şi cuprinde cinci buzunare pentru carduri, iar pe partea din mijloc un mecanism clasic de prindere a bancnotelor. Dimensiunile de 9.6 x 11.5 x 1 cm permit utilizarea lui de către oricine doreşte să aibă un obiect clasic, elegant.

7. jurnal de călătorie

Unul dintre cadourile speciale pe care le poţi face unui om deosebit este reprezentat de un jurnal de călătorie ambalat într-un sac din pânză antichizată. Un astfel de set conţine jurnalul de călătorie de dimensiunea 15x22 cm, cu coperta din piele naturală şi bloc din hârtie satinată de 90 grame, tipărit la o culoare, cu 200 de pagini, respectiv un set de caligrafie format din toc de lemn cu peniţă şi călimară cu cerneală. Acest set este lucrat manual cu elemente clasice care sugerează stilul antic, simplu, dar elegant al unor vremuri demult apuse.

Acestea sunt câteva sugestii de cadouri inedite pe care le poţi dărui persoanelor dragi. Poţi alege să le personalizezi prin broderie, printare cu folio, UV, emboss şi să oferi astfel un cadou unic care se va transforma în timp într-o amintire plăcută, specială. Alege cu grijă cadoul potrivit şi gândeşte-te la personalitatea persoanei căreia vrei să i-l dăruieşti. Crează amintiri plăcute cu ajutorul unor produse lucrate manual, cu o tehnică ce denotă experienţă şi  respect faţă de client.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg