7 cadouri inedite cu care îi poți surprinde pe cei dragi

De multe ori, ne dorim să dăruim un cadou inedit care să surprindă nu doar prin ceea ce reprezintă, cât și prin ceea ce simbolizează el. Astăzi te invit să descoperim împreună 7 cadouri inedite cu care îi poți surprinde pe cei din jur.

1. agendă cu copertă din piele regenerată

Dacă ai prieteni care preferă cadourile inedite și sunt mereu în căutare de obiecte speciale, o agendă cu copertă din piele regenerata îi va surprinde în mod cert. Pe site-ul cu tradiție în acest domeniu – Unika – poți opta pentru a comanda astfel de agende speciale care conțin un bloc ce poate fi detașat. Agenda are 224 de pagini și este de format 16×22 cm. Este tipărită pe hârtie offset din fibre ivorie, cu forzaț pe care e imprimată harta României.

2. agendă old time

Pentru mulți stilul clasic, vechi, elegant este reprezentat de o agendă ce pare antică. Poți să dăruiești cuiva special o astfel de agendă care are copertă buretată, iar pielea naturală este vopsită cu tanin. Cotorul și clapa au aplicate embosuri cu model, iar agenda are buzunare diverse, in timp ce închiderea se face cu o capsă clasică. În interior, este folosită o pânză care are aspect  de mătase. Poți opta pentru coperți de culoare aparte precum cognac, maro, bordo sau negru, iar cantul poate fi colorat auriu, argintiu ori în orice alte culori mate, pigmentate ceea ce reprezintă o tehnologie unică în România și se găsește doar la Unika. Blocul este detașabil, este datat și are format 16×22 cm. Sunt 344 de pagii, oar hârtia este offset ivoire. De asemenea, o astfel de agendă conține hărți, iar supracoperta este din aceeași pânză elegantă.

3. portofel din piele

În ziua de azi, prezența unui portofel este mai mult decât necesară. Un cadou inedit este reprezentat de un portofel din piele care denotă eleganță și stil, dar care include nu doar compartimente pentru bancnote și carduri, ci și un compartiment pentru telefon, iar închiderea se realizează cu ajutorul unui fermoar. Un astfel de portofel poate fi purtat și pe post de geantă ori accesoriu.

4. etui din piele naturală, pentru pixuri

Sigur ai tot auzit de etui pentru ochelari, dar mai rar de etui pentru pixuri. Acesta ar reprezenta un cadou inedit pentru o persoană specială din viața ta. Există mai multe modele, de la cele simple până la cele complexe, care includ buzunare special proiectate pentru dimensiuni și grosimi diferite ale instrumentelor de scris, dar și un buzunar pentru cărți de vizită. Etuiul este creat din piele naturală vopsită cu tanin ce va conferi un caracter elegant și rafinat.

5. bloc notes old colors

Dacă ai un prieten care este artist, acest gen de cadou îl va surprinde complet și va fi încântat să primească ceva atât de special. Prezentând un design unic în România, creat din piele naturală, notes-ul are dimensiunea de 16×22 cm și vine însoțit de un suport detașabil, atașat pe copertă printr-un sistem magnetic, pe care se află un set de 24 de creioane din hârtie reciclată. Acest cadou reprezintă o atracție inedită pentru orice fire artistică care va găsi un prilej excelent să lase frâu liber imaginației folosind foile atașate și creioanele speciale care fac parte din set.

6. portbancnote old time

Pe vremuri, bărbații foloseau portbancnote, nu portofele. Un astfel de cadou ar surprinde complet persoana căreia i-l vei dărui. Acest produs este realizat din piele naturală, vopsită cu tanin, și cuprinde cinci buzunare pentru carduri, iar pe partea din mijloc un mecanism clasic de prindere a bancnotelor. Dimensiunile de 9.6 x 11.5 x 1 cm permit utilizarea lui de către oricine dorește să aibă un obiect clasic, elegant.

7. jurnal de călătorie

Unul dintre cadourile speciale pe care le poți face unui om deosebit este reprezentat de un jurnal de călătorie ambalat într-un sac din pânză antichizată. Un astfel de set conține jurnalul de călătorie de dimensiunea 15×22 cm, cu coperta din piele naturală și bloc din hârtie satinată de 90 grame, tipărit la o culoare, cu 200 de pagini, respectiv un set de caligrafie format din toc de lemn cu peniță și călimară cu cerneală. Acest set este lucrat manual cu elemente clasice care sugerează stilul antic, simplu, dar elegant al unor vremuri demult apuse.

Acestea sunt câteva sugestii de cadouri inedite pe care le poți dărui persoanelor dragi. Poți alege să le personalizezi prin broderie, printare cu folio, UV, emboss și să oferi astfel un cadou unic care se va transforma în timp într-o amintire plăcută, specială. Alege cu grijă cadoul potrivit și gândește-te la personalitatea persoanei căreia vrei să i-l dăruiești. Crează amintiri plăcute cu ajutorul unor produse lucrate manual, cu o tehnică ce denotă experiență și  respect față de client.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA