9 site-uri utile în viaţa de zi cu zi

31 august, 2016
poza 9 site uri utile in viata de zi cu zi jpeg
image

Serviciile necesare ori de mare ajutor în viaţa de toate zilele puse la dispoziţia noastră de mediul online s-au înmulţit în ultima vreme, paleta de opţiuni devenind din ce în ce mai amplă. Tot mai multe nevoi şi dorinţe pot fi îndeplinite printr-un simplu click, fie că este vorba despre achiziţionarea unor piese de mobilier moderne, fie de oferte de vacanţă.

Internetul are calităţile unui „mall” uriaş, cuprinzând milioane de magazine online, fie că acestea vând servicii, precum pachete turistice, fie produse de machiaj, piese auto, piese de mobilier sau jucării pentru cei mici. Vă prezentăm 9 site-uri utile în viaţa de zi cu zi:

Educlass.ro este un magazin online de jucării pentru copii pe categorii de vârstă, de la 0-12 luni, la +10 ani. Pe Educlass.ro se găsesc mai multe tipuri de jocuri menite să-i ajute pe cei mici să-şi dezvolte componenta cognitivă, cum ar fi jucării lingvistice, jocuri matematice, jucării stiinţifice, jucării de logică şi jucării de logică pentru clasă, dar şi puzzle-uri din lemn sau clasice. Se găsesc, de asemenea, costume de carnaval şi articole pentru proaspetele mămici care alăptează - pompe de alăptare, pungi de stocare ale laptelui matern ş.a.

Persoanele care cred în puterea naturii pot apela la Herbagetica.ro, un magazin online cu produse organice, din plante. De la vitamine şi minerale organice şi antidepresive care au la bază extracte naturale şi standardizate care regenerează sistemul celular nervos şi combat nervozitatea şi anxietatea, la stimulatoare vegetale de celule STEM, pe Herbagetica.ro găsiţi o paleta largă de produse pe bază de plante de ajutor în viaţa de toate zilele.

O canapea extensibila de la Acaju sau o saltea ortopedică de calitate sunt piese de mobilier practice şi foarte utile într-o locuinţă. Un somn bun, pe un suport confortabil, influenţează direct viaţa unei persoane. Acaju.ro este un magazin online cu mai bine de 10 ani experienţă, pe care se găsesc saltele, colţare extensibile, canapele fixe şi extnsibile, seturi de canapele cu fotolii şi paturi tapiţate.

Saltele de pat de cea mai bună calitate se găsesc şi pe Kalenda.ro, un magazin online de mobilier care colaborează direct cu producători din Italia, Germania şi Polonia încă din anul 2002. Portofoliul Kalenda cuprinde seturi de mobilier pentru bucătărie, mobilier pentru dormitor, living, mobilier de tineret, pentru hol sau pentru baie, dar şi piese care pot fi cumpărate separat.

La capitolul casă, un alt site util oricând este Berluni.ro, un magazin online de centrale termice în condensaţie, pe lemne, pe peleţi, boilere electrice, termoelectrice, calorifere şi pompe care oferă servicii complete de livrare, montaj, service şi garanţie.

Un set de pensule de machiaj Amalia este o necesitate în colecţia oricărei pasionate de machiaj. Pe Amalia.ro se găseşte o paletă largă de produse profesionale de înfrumuseţate, de la kit-uri unghii gel, pentru o manichiură sau pedichiură ca la salon obţinută chiar acasă, la turse de machiar cu zeci de culori sau accesorii pentru epilat.

Pentru oferte de vacanţă în Delta Dunării, city break la Paris, oferte sejur Zakynthos, Grecia, sau orice altă destinaţie, fie autohtonă, fie străină sau chiar exotică, un site extrem de util este TUI-TravelCenter.ro. Agenţia de turism pune la dispoziţia călătorilor înfocaţi o gamă generoasă de pachete turistice în cele mai frumoase locuri din lume.

Autohut.ro se adresează iubitorilor de maşini, fiind un magazin online de piese auto pe care se găsesc o multitudine de produse de calitate, printre care becuri auto, filtre şi piese de distribuţie, sisteme de frânare, elemente de caroserie ş.a. Autohut.ro include în portofoliul său peste două milioane de piese auto, pentru orice tip de maşină.

Persoanele care nu îşi pot începe ziua fără o cafea aromată pot apela la HQCafe, o firmă specializată în vânzarea şi montarea aparatelor automate de cafea, dar şi în comercializarea produselor precum cafea prajită espresso, cafea verde măcinată şi cafea capsule. O cafetiera HQCafe şi un set de cafea capsule Lavazza, Kimbo sau Bialetti, trei branduri disponibile prin intermediul magazinului online, vă pot face dimineaţa mai frumoasă.Recente pe Ok! Magazine

birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}