9 trucuri prin care poți atrage un bărbat fără să vorbești

6 mai, 2022
barbat png

Femeile și bărbații sunt atrași de lucruri diferite. În timp ce femeile sunt emoționale și magnetice, bărbații sunt mentali și practici. Astfel că fiecare dintre cele 2 părți se simt atrase de cealaltă parte, fără a putea explica în cuvinte de ce. 

În timp ce unii bărbați se simt atrași doar de fizicul unei femei, alții în schimb apreciază alte lucruri la o femeie. Află de pe edukiwi.ro ce face un brăbat atunci când este atras de o femeie, pentru a vedea dacă aceste trucuri au dat rezultate. 

Zâmbește

Unul dintre cele mai molipsitoare gesturi pe care le poți face pentru a atrage un bărbat, fără a-i vorbi este să îi zâmbești. Evident că aici, contează foarte mult ca zâmbetul tău să fie unul natural și nu unul forțat. 

Stabiliește un contact vizual

De cele mai multe ori când suntem atrași de o persoană, tindem să ne ascundem privirea, ca nu cumva acesta să își dea seama de sentimentele noastre. 

Totuși, atunci când îți dorești ca celălalt să simtă ceea ce tu simți, contactul vizual este unul dintre cele mai important lucruri. Deci, capul sus, și privește-l direct în ochi. Ai grijă ca acest gest să nu fie prea lung, pentru a nu crea disconfort. 

Joacă-te cu părul tău

Fie că îți dai părul după ureche sau ți-l așezi pe spate, acest gest trebuie să fie destul de subtil pentru a nu cădea în extrema. 

Jocul cu părul este unul dintre cele mai clasice și subtile moduri de a filtra și, funcționează de fiecare dată. 

Apropie-te de el

Energia ta s-ar putea să îl magnetizeze atunci când te apropii de el. Nu trebuie să îl atingi sau să îi vorbești. Este suficient să fi în preajma lui, pentru ca el să simtă atracția.  Așadar, apropie-te subtil și observă-i gesturile. 

Relaxează-te

Relaxarea aduce cu sine foarte multă naturalețe în gesturi. Atunci când nu ești relaxată în preajma unui bărbat, acesta va simți imediat, iar asta poate cauza un blocaj. În plus gesturile tale s-ar putea să nu fie naturale și să arăți ciudat. 

Relaxarea te va face mult mai încrezătoare și mai sigură pe tine, iar el va simți asta imediat ca pe o atracție. 

Îmbracă-te potrivit corpului tău

Chiar dacă crezi că bărbații apreciază doar anumite tipuri de haine, află că, înainte de toate, trebuie să te îmbraci cu haine în care te simți sigură pe tine și foarte confortabil. 

Până la urmă, bărbatul se va simți atras de energia ta și nu neapărat de felul cum arăți. 

Caută să alegi acele piese de îmbrăcăminte care te avantajează și nu neapărat ce poartă alte femei. 

Ascultă-l 

Atunci când vorbește, ascultă-l. Nu-l întrerupe și nu face nimic altceva în acest timp. Pur și simplu, acordă-i toată atenția ta și cu siguranță îl vei face să se simtă, nu doar atras de tine, dar și important pentru tine. 

Renunță inclusiv la telefon, atunci când ești în preajmă lui și ascultă-l în totalitate. 

Fii tu însuți

Chiar dacă este încă un străin pentru tine, fii tu însuți în orice situație, atunci când ești în preajma lui Falsitatea nu îl va atrage, din contră. 

Nu încerca să fii ceea ce nu ești sau ce crezi tu că el ți-ar dori. Fii tu. Și dacă va fi să fie al tău, va fi atras de tine, exact pentru ceea ce ești. 

Arată că îți pasă

Fie că vorbim despre cei din jurul tău, despre tine însuți, despre el sau chiar despre copilul tău, arată-i că îți pasă. 

Nu înceta să te dezvolți, să înveți, să devii mai bună și să îi ajuți pe ceilalți cu tot ceea ce poți. Empatia și bunătatea  este un lucru foarte atractiv, și mulți bărbați apreciază asta. 

Hai în comunitatea edukiwi School, pentru a-ți susține atât copilul, la școală cât și pe tine, în dezvoltarea ta personală.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg