A fost dezvăluită cauza morții lui Andy Fletcher, co-fondatorul Depeche Mode

28 iunie, 2022
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg

Celebra trupă a făcut publică adevărata cauză a decesului îndrăgitului artist. Fletcher, clăparul şi membrul fondator al trupei britanice Depeche Mode a murit pe 26 mai 2022.

La vremea respectivă, nu a fost menționată cauza decesului.

Dar într-o postare recentă pe Instagram, membrii Depeche Mode Dave Gahan și Martin Gore le-au spus fanilor că muzicianul de 60 de ani a suferit o disecție de aortă, menționând că Andy s-a stins natural și rapid, fără o suferință îndelungată.

Potrivit Societății Române de Cardiologie, pereții aortei se pot deteriora în timp din cauza unui stil de viață nesănătos. Ei se îngroașă și devin rigizi, existând riscul să se rupă fara sa se dilate in prealabil. Atunci când se întâmplă, diagnosticul poartă numele de „disecție de aortă”. Durerea este fulgerătoare, ca un cuțit înfipt în torace sau abdomen și nu poate fi calmată cu medicamente. Este necesară chemarea unei ambulanțe sau prezentarea de urgență la spital, în cazul unor asemenea simptome.

Alături de o imagine cu Fletcher, Gahan și Gore au scris: „Cu câteva săptămâni în urmă, am primit rezultatul de la medicii legiști, pe care familia lui Andy ne-a cerut să-l împărtășim cu voi acum.”

Starurile au mai dezvăluit că săptămâna trecută l-au omagiat pe artist în cadrul unei reuniuni dedicate lui: ”Întrunirea emoționantă s-a lăsat cu lacrimi, dar și cu râsete legate de multele amintiri cu Andy, de tot ceea ce am trăit împreună.”

Depeche Mode a mulțumit fanilor pentru tot sprijinul acordat, subliniind: ”Înseamnă enorm pentru noi și familie.”

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg