A mai rămas o singură fată în cursa pentru titlul de „Survivor“!

25 mai, 2022

Jocul a intrat pe ultima sută de metri, dar trofeul cel mare pare tot mai greu de obținut.

Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg

După eliminarea șoc a lui Marian Drăgulescu, la doar o zi după ce-și învinsese toți adversarii, câștigând colanul de Imunitate, grupul concurenților de pe insulă se restrânge și mai mult, după o nouă eliminare.

Jocul pentru Imunitate devine și el tot mai dificil, pe măsură ce competitorii parcurg ultimele etape spre premiul cel mare. Cursa devine mai obositoare, soarele mai năucitor, emoția tot mai greu de stăpânit. Și, totuși, mai sunt 5 aspiranți către titlul de „Survivor“, care speră că ar putea atinge trofeul cu mâna. Numai că imprevizibilitatea jocului și a votului publicului dă peste cap orice pronostic.

Dacă jocul trecut Elena Chiriac și-a adjudecat colanul de Imunitate, de data aceasta ea a rămas vulnerabilă în fața votului public, Imunitatea fiind câștigată de Ionuț Popa - cel care l-a scos din joc pe Marian Drăgulescu!

Survivor semifinala (9) jpg

În urma votului colectiv exprimat în Consiliul de nominalizare, Alex Delea și Elena Chiriac și-au auzit strigate numele. La rândul său, imunul Ionuț Popa a făcut și el o nominalizare personală, indicând-o pe Oana Ciocan, după ce a recunoscut că Ștefania Ștefan a fost eliminată strategic și că a încercat să facă o înțelegere cu Alex Nedelcu și Alex Delea pentru a merge toți trei mai departe în finală.

Cum Oana Ciocan a întrunit cele mai puține voturi în rândul telespectatorilor, Elena Chiriac a rămas singura fată în cursa pentru titlul de „Survivor“ și singura Faimoasă de pe insulă.

stanga
dreapta
Survivor semifinala (4) jpg
Survivor semifinala (3) jpg
Survivor semifinala (6) jpg
Survivor semifinala (2) jpg
Survivor semifinala (8) jpg
Survivor semifinala (7) jpg
Survivor semifinala (5) jpg
Survivor semifinala (1) jpg

„Mă doare inima. Am crezut în șansa mea până la final. Am luptat, deși mi-a fost greu uneori și sunt atât de mândră că am ajuns până aici! Pentru că eu nu mă gândeam - și am ajuns până la urmă - încât nu pot să plâng, pentru că sunt mândră de mine. Sunt recunoscătoare, m-am maturizat și am învățat atâtea lecții, încât nu aș putea să ofer nimic atât de mare la schimb", a fost reacția Oanei.

Jocul continuă cu Elena Chiriac, Blaze, Alex Nedelcu, Alex Delea și Ionuț Popa.

FOTO: capturi Pro TVRecente pe Ok! Magazine

douglas@okmagazine ro jpg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg
brad pitt profimedia 0607918624 jpg
Credius okmagazine ro jpg
1 mihai morar refugiati ucraina orasul faptelor bune romani pentru ucraineni 6 jpg jpeg
Mariah Carey premiera jpg
Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg
Lili Sandu la Maruta jpg
tyga profimedia 0455931270 jpg
M Ghe PNG
Elon Musk (3) jpg
Kim Kardashian blondă (3) jpg
brico jpg
vrei sa te apuci PNG
 jennifer lopez ben affleck 3 jpg jpeg
Berecleanu la nunta Oianu1 jpg