A murit actorul Tom Sizemore, după ce medicii l-au deconectat de la aparate

4 martie, 2023

După ce personalul medical a informat familia că nu mai există "nicio speranţă" pentru el, actorul s-a stins în linişte pe patul de spital.

Tom Sizemore a facut anevrism cerebral   Getty jpg

Tom Sizemore, starul din „Saving Private Ryan“, "Black Hawk Down" şi "Natural Born Killers", şi-a dat ultima suflare la doar 61 de ani în secţia de terapie intensivă a unui spital din Los Angeles. El a fost internat cu aproape două săptămâni în urmă, după ce a suferit un anevrism cerebral în locuința sa din Los Angeles. "În prezent, el este în stare critică și nu putem decât să așteptăm să vedem ce evoluție va avea. Familia lui este conștientă de riscuri și așteaptă informații de la medici", informa pe 19 februarie  managerul său, Charles Lago, citat de "USA Today".  

Din păcate, organismul său nu a răspuns la tratamente, iar medicii au fost nevoiţi să informeze familia despre starea sa ireversibilă. „Astăzi, medicii i-au informat familia că nu mai există speranţe de recuperare şi au recomandat decizia de încheiere a vieţii. Familia sa urmează să se decidă asupra chestiunilor legate de sfârşitul vieţii şi un comunicat de presă va fi publicat miercuri", a anunţat luni seară managerul actorului, Charles Lago, pentru mass-media din Statele Unite.  

Aceasta a fost cea mai dură decizie pe care familia a trebuit s-o ia vreodată. Dar, în cele din urmă, rudele au decis că nu există altă soluţie, astfel că medicii l-au deconectat de la aparate.

Tom Sizemore este cunoscut mai ales pentru rolul lui Mike Horvath din filmul lui Steven Spielberg "Saving Private Ryan" din 1998, cu Tom Hanks în rolul principal. De asemenea, el a apărut în filmele "Black Hawk Down" și "Pearl Harbor" din 2001, precum și în remake-ul serialului "Twin Peaks", din 2017.

Tom Sizemore a avut probleme cu alcoolul, cu drogurile și cu legea

Starul filmelor de acțiune are la activ dependența de băutură și stupefiante și diverse conflicte cu legea, care nu-s puține. E vorba despre o condamnare în 2003 pentru agresiune asupra fostei sale iubite, Heidi Fleiss; despre arestarea pentru suspiciune de violență domestică în 2016, un proces intentat de un cascador care susține că Sizemore l-a călcat în timp ce conducea un vehicul pe platoul de filmare al filmului "Shooter", în 2016; și un proces civil din 2020 intentat de o femeie care a susținut că a pipăit-o pe un platou de filmare, când avea 11 ani. Actorul a negat afirmația, iar procesul a fost ulterior respins.

În 2013, Tom Sizemore a scris o carte autobiografică numit "By Some Miracle I Made It Out of There", despre problemele sale cu drogurile. El crede că dependența sa a fost una dintre capcanele succesului, lucru pe care credea că îl poate masca cu alcool.

"Oamenii își puteau da seama dacă erai beat, așa că atunci mi-am zis: «Hei, uite, lasă-mă să găsesc un drog în care să mă simt bine în pielea mea»", a spus el în interviu. "Și l-am găsit: cocaina. Am luat-o pentru o vreme. Apoi am găsit un drog și mai bun și se numea heroină".

Tom Sizemore Instagram (4) jpg

În cele din urmă, a spus el, metamfetamina de cristal a devenit drogul care i-a consumat viața și care l-a împins de pe treptele succesului în abis. În ultimul timp, preda cursuri de actorie în Santa Monica.

FOTO: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg