A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

29 septembrie, 2022
Alexandru Arsinel

Alexandru Arșinel s-a stins din viață, iar informația a fost confirmată de fiul său.

Actorul avea numeroase probleme de sănătate și se afla deja de câteva luni în stare gravă, hospitalizat. Unul dintre greii comediei românești fusese internat de urgență la Spitalul Universitar Municipal din București, unde s-a și stins.

Anterior, familia îl dusese la un centru de tip azil pentru bătrâni, unde starea i s-a degradat, iar pe corp s-au format escare, specifice persoanelor care sunt imobilizate la pat.

Din 2013, au apărut primele probleme de sănătate ale actorului. Atunci a fost supus unui transplant renal, după care în 2017 internat cu afecțiuni ale inimii. Arșinel a avut atunci nevoie de montarea unui stent.

Moartea colegei sale de scenă l-a bulversat pe artist, iar viața fără Stela Popescu nu a mai fost la fel. Actorul începuse să cadă și moral, copleșit de problemele vârstei. Covid-19 l-a chinuit de asemenea, căci Arșinel s-a îmbolnăvit de boala care a cauzat pandemia de două ori. Mai mult, s-a și vaccinat anti-COVID.

Actorul de comedie a mărturisit în numeroasele sale interviuri că viața de actor i-a fost balsam și că nu regretă nimic din ce a făcut.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg