A murit Stephan Pelger, la doar 43 de ani. Creatorul de modă suferea de depresie

8 iunie, 2023

Unul dintre cei mai apreciați designeri din România s-a stins din viață la doar 43 de ani. Stephan Pelger suferea de depresie și prima ipoteză a cauzei morții pare a fi sinuciderea.

Pelger jpg

Oamenii legii încă anchetează cauza morții designerului. Potrivit primelor informații, acesta a fost găsit fără suflare, în locuință, de către un vecin, care a alertat poliția.

Reporterul Antena 3 aflat la fața locului, a relatat că Stephan Pelger a fost ieri văzut în viață de către vecini, cu care avea o relație cordială. Din păcate, depresia l-a măcinat profund, iar Stephan Pelger mărturisise inclusiv la emisiunile TV că se confruntă cu stări de anxietate și insomnie frecvent.

Din informațiile aflate de reporterii de pe teren, se pare că Stephan Pelger s-ar fi sinucis! Că vecinul l-a găsit spânzurat. Așadar, designerul a ales o moarte violentă. 

În urmă cu ceva vreme, în exclusivitate, la Antena Stars, Stephan Pelger a vorbit despre unul dintre momentele cele mai dificile prin care a trecut și anume: acceptarea că există și oameni care trădează.

”Tuturor ni se întâmplă acest lucru. Dar la o anumită vârstă, poate nu mai dăm atâta importanță acestor lucruri și lăsăm lucrurile să curgă, iar cei care rămân în viața noastră, rămân, iar cei care pleacă, ducă-se. Dacă au preferat să plece din viața mea, atunci au preferat pentru un anumit motiv. Poate nu am fost loial eu, poate eu am făcut greșeli, cu siguranță și eu am făcut multe greșeli. Cert este că nu mai suntem împreună și asta este. Ar fi culmea să spun că nu am făcut greșeli, pentru că am făcut cu lopata”, spunea Stephan Pelger.

Într-un interviu publicat la începutul acestui an,Stephan Pelger a povestit că că de aproape cinci ani nu mai putea dormi nopțile și avea adesea și stări de depresie. Problemele ar fi început după ce Stephan Pelger a fost jefuit la Cannes. Totul s-a petrecut în 2018, iar la momentul respectiv creatorul vestimentar a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.

Tot la începutul acestui an, într-o emisiune TV, creatorul de modă a explicat că a ieșit de la clinica de dezintoxicare în care s-a internat de bunăvoie. Suferea de insomnie cronică și lua 40 de pastile într-o singură zi.

Stephan Pelger a fost internat la psihiatrie pe când avea 10 ani, iar de-a lungul anilor a trecut prin mai multe centre de tratament.Recente pe Ok! Magazine

okmagazin paul siewert dnpa8k6TGRE unsplash jpg
Ploom Silver jpg
Nora Seroussi, Cristi Pascu & doamnele cu palarii din par jpg
Vezi aici 3 cheltuieli pe care trebuie să ai în vedere atunci când devii părinte! jpg
Floria 4 (3) png
okmagazine ro robert bye tG36rvCeqng unsplash jpg
29 septembrie 2023
Cum ne alegem bicicleta
buze perfecte jpg
petrecere tineri 492006652 jpeg
Penelope Cruz la Lancome Luvru la Paris Fashion Week   profimedia 0808719927 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg