A murit Stephan Pelger, la doar 43 de ani. Creatorul de modă suferea de depresie

8 iunie, 2023

Unul dintre cei mai apreciați designeri din România s-a stins din viață la doar 43 de ani. Stephan Pelger suferea de depresie și prima ipoteză a cauzei morții pare a fi sinuciderea.

Pelger jpg

Oamenii legii încă anchetează cauza morții designerului. Potrivit primelor informații, acesta a fost găsit fără suflare, în locuință, de către un vecin, care a alertat poliția.

Reporterul Antena 3 aflat la fața locului, a relatat că Stephan Pelger a fost ieri văzut în viață de către vecini, cu care avea o relație cordială. Din păcate, depresia l-a măcinat profund, iar Stephan Pelger mărturisise inclusiv la emisiunile TV că se confruntă cu stări de anxietate și insomnie frecvent.

Din informațiile aflate de reporterii de pe teren, se pare că Stephan Pelger s-ar fi sinucis! Că vecinul l-a găsit spânzurat. Așadar, designerul a ales o moarte violentă. 

În urmă cu ceva vreme, în exclusivitate, la Antena Stars, Stephan Pelger a vorbit despre unul dintre momentele cele mai dificile prin care a trecut și anume: acceptarea că există și oameni care trădează.

”Tuturor ni se întâmplă acest lucru. Dar la o anumită vârstă, poate nu mai dăm atâta importanță acestor lucruri și lăsăm lucrurile să curgă, iar cei care rămân în viața noastră, rămân, iar cei care pleacă, ducă-se. Dacă au preferat să plece din viața mea, atunci au preferat pentru un anumit motiv. Poate nu am fost loial eu, poate eu am făcut greșeli, cu siguranță și eu am făcut multe greșeli. Cert este că nu mai suntem împreună și asta este. Ar fi culmea să spun că nu am făcut greșeli, pentru că am făcut cu lopata”, spunea Stephan Pelger.

Într-un interviu publicat la începutul acestui an,Stephan Pelger a povestit că că de aproape cinci ani nu mai putea dormi nopțile și avea adesea și stări de depresie. Problemele ar fi început după ce Stephan Pelger a fost jefuit la Cannes. Totul s-a petrecut în 2018, iar la momentul respectiv creatorul vestimentar a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.

Tot la începutul acestui an, într-o emisiune TV, creatorul de modă a explicat că a ieșit de la clinica de dezintoxicare în care s-a internat de bunăvoie. Suferea de insomnie cronică și lua 40 de pastile într-o singură zi.

Stephan Pelger a fost internat la psihiatrie pe când avea 10 ani, iar de-a lungul anilor a trecut prin mai multe centre de tratament.Recente pe Ok! Magazine

Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg
IQOS (1) jpeg
Beautik Haute Parfumerie (2) jpg
3 beneficii importante pe care colagenul ți le poate oferi jpeg