A revenit la prima ei iubire: modellingul! Megan Fox, din nou pe podium!

Citeste tot despre:

, ,

Este de trei ori mămică, o soție devotată și o actriță renumită. Zilele trecute, însă, Megan a revenit la profesia care a făcut-o cunoscută – cea de model! Da, Megan Fox a defilat pe podium în cadrul Săptămânei Modei din New York.

Meghan arată nemaipomenit

Au trecut aproape 17 ani de când Megan Fox își începea cariera de model, însă se pare că încă știe ce e de făcut. Mamă a trei băieți, Megan a defilat pe catwalk pentru brandul Liverpool Insurgentes, demonstrând că e la fel de frumoasă, sexy și interesantă precum modelele tinere.

A defilat în cadrul Săptămânei Modei de la Paris

Ea a mers pe podium într-o rochie neagră, lungă, semitransparentă, care îi lăsa la vedere silueta perfectă, recâștigată după nașterea celui de-al treilea băiat, micuțul Journey River Green.

Megan era model la 13 ani, iar la 15 își făcea debutul în actorie

Megan Fox a început cursurile de actorie și de dans la cinci ani, în Kingston Tennessee. Ulterior, la vârsta de zece ani, s-a mutat în St. Petersburg, Florida, unde și-a continuat studiile actoricești și s-a alăturat altor cursuri de dans. Totuși, la vârsta de 13 ani, Megan a dat actoria și dansul pe modelling, intrând în atenția mai multor agenții după ce a câștigat, în 1999, un concurs de frumusețe și altul de talente. În anii ce-au urmat, Megan a prins mai multe contracte de modelling, pozând pentru diverse de branduri, dar și defilând pentru unele dintre ele. La 15 ani, însă, s-a axat pe cariera de actriță, făcându-și debutul în filmul ”Holiday in the Sun”.

Megan Fox, alături de surorile Olsen, în ”Holiday in the sun”

foto: Hepta, IMDB

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA