Acasă la Bobby Ewing: cum arată ferma din Oregon a îndrăgitului Patrick Duffy, starul din "Dallas"

20 aprilie, 2023

Chiar dacă ranch-ul lui nu e în Dallas, ci în Oregon, acest domeniu pare exact refugiul în care Bobby Ewing s-ar simți cel mai bine.

Patrik Duffy GettyImages 453809216 jpg

Pentru generațiile care au prins serialul Dallas, personajul lui Bobby Ewing le spune ceva mai mult decât un simplu erou dintr-un film de televiziune. Căci familia de petroliști milionari Ewing, care făcea afaceri în Texas și trăia într-un spectaculos ranch, Southfork, proiecta, în griul anilor ’80, imaginea unui paradis capitalist, între zgârie-norii din Dallas și pompele de petrol de pe câmpurile texane, aducând ceva din culoarea și aerul occidental în casele românilor. Iar Bobby, ca fratele cel bun al maleficului J.R., avea un loc aparte mai ales în sufletul doamnelor, care vedeau în el afaceristul corect, dar și cowboy-ul modern.

Acasă la Patrick Duffy profimedia 0726406543 (9) jpg

Interesant este că, după cele 327 de episoade filmate între 1978 și 1991, actorul Patrick Duffy (74), născut în Montana, pare să fi împrumutat mult din personajul său. Astfel că el și regretata lui soție, fosta balerină profesionistă Carlyn Rosser, și-au găsit propriul ranch, după o ieșire la pescuit chiar cu Larry Hagman (J.R. în film) în Medford, Oregon, în 1990. Iar povestea lor chiar sună a scenă de film: „Ea stătea pe un buștean lângă râu și i-am făcut o fotografie“, a spus Patrick Duffy. „Se uita departe, după care s-a întors spre mine și mi-a spus: «Da, cred că ar trebui să cumpărăm locul ăsta».“ Ani mai târziu, când familia s-a extins și cei doi băieți ai lor, Padaric și Conor, au crescut înconjurați de natură, Patrick Duffy a spus că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat cu soția lui.

Timp de 26 de ani, acest vast domeniu de 160 de hectare numit Duffy Ranch a fost, pe lângă casa din Pacific Palisades, căminul lor. Terenul a fost cumpărat de către Patrick Duffy în etape: primele 50 de hectare cu 1,5 milioane de dolari, iar restul în tranșe, după o altă investiție de 3 milioane. Vorbim despre o întindere idilică vastă, care urmărește cursul râului Rogue de-a lungul a trei kilometri și care este tranzitată de cerbi și căprioare, curcani sălbatici și o turmă de elani rezidenți. De altfel, asta a fost și ideea proprietarilor, să păstreze locurile intacte, ca într-o rezervație.

Domeniul cuprinde acum șapte case în total, anume reședința principală, două case de oaspeți și câteva spații de închiriat lângă un iaz. Casa cea mare, construită în anii ’50 în stilul unei cabane, are patru dormitoare cu patru băi aferente, dar și alte încăperi primitoare, decorate în stil western: un living generos cu șemineu din piatră, pian și multe canapele, un dining, o cameră la mansardă cu mobilier pictat, o bucătărie deschisă cu o insulă centrală și un cuptor vechi de peste 100 de ani (recuperat dintr-o veche cabană de pe domeniu) și două verande, una închisă și alta deschisă.

patrick duffy jpeg

Patrick Duffy a adăugat și o galerie de artă, o cramă de vinuri, o cabană spa cu saună și jacuzzi și o piscină acoperită. După 2017, anul în care soția sa s-a stins din viață, Patrick Duffy a venit tot mai rar în acest loc ce-i amintea de-atâtea momente frumoase petrecute împreună. Așa că, de câteva luni, a listat această proprietate la prețul de 14 milioane de dolari și speră ca viitorul proprietar să aibă același respect și dragoste pentru natură ca și ei.

Foto: profimedia, getty images



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg