Accesoriul Cool Vibe pentru care au optat vedetele de la Media Music Awards! Aproape toate au purtat asta!

Marți seara, pe Green Carpet la Media Music Award 2017, au defilat câteva dintre cele mai importante nume din industria muzicală românească. Divele au respectat dress code-ul Cool Vibe și au optat pentru ținute care să întoarcă privirile tuturor, de la piese vestimentare în culori metalice, la unele în care a predominat negru, alb sau, de ce nu, galben muștar.

Andra, Sore, Anda Adam, Jo. și Adelina Pestrițu au strălucit la unul dintre cele mai de amploare evenimente de premiere a cântăreților români și, pe lângă outfiturile îndrăznețe, au ales să poarte bijuterii statement. Vedetele au optat pentru cercei de dimensiuni mari, strălucitori, fie că a fost vorbe de modele lungi cu pietricele, sau de cei de tip elf cuff, purtați pe o singură ureche, aceste accesorii au fost de-a dreptul deosebite.

Andra

Andra a purtat două perechi de astfel de cercei statement, câte una la fiecare ținută pe care a îmbrăcat-o. Dacă la rochia metalică a ales un singur cercel încrustat cu pietre, pentru cea de-a doua ținută de scenă a optat pentru o  pereche de cercei lungi de tip candelabru, cu multe lanțuri.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA