Aceste accesorii nu trebuie sa îţi lipseascǎ, primǎvara aceasta!

20 martie, 2014
inca jpeg

Culori indrazneţe şi elemente etnice din zona Americii de Sud. Toate acestea vorbesc despre tendinţele sezonului primǎvarǎ-varǎ 2014. Tu eşti pregatita? Colecţia INCA girl, de la Meli Melo, te asteaptǎ! Elementele

Culori indrazneţe şi elemente etnice din zona Americii de Sud. Toate acestea vorbesc despre tendinţele sezonului primǎvarǎ-varǎ 2014. Tu eşti pregatita? Colecţia INCA girl, de la Meli Melo, te asteaptǎ!

Elementele care ne introduc în lumea plinǎ de nuanţe imbietoare se adresează în mod special femeilor care iubesc culoarea, natura, celor cu un spirit optimist, mereu în cǎutare de lucruri unice, pasionate de elementele tradiţionale ale diverselor culturi.

Printre culori se numarǎ: albastru, orange, verde crud, fuchsia dar şi auriu, toate acestea imbinate în imprimeuri care „taie respiraţia” sau sub forma unor bijuterii statement, ca o explozie de culoare adusǎ ţinutelor in tendinţe, de sezon. Detaliile din cadrul imprimeurilor, franjurii, dar şi aplicaţiile de pene şi ciucuri, sunt elemente definitorii ale noului sezon.

image

Cercei statement, coliere spectaculoase, dar şi piese vestimentare, toate realizate pe baza unor combinaţii de materiale ce îmbină frumuseţea si simplitatea texturilor cu cea a imprimeurilor vesele, colorate. Materiale textile, cu aplicaţii atent lucrate, pana la detalii metalice aurii, patinate, acestea fac parte dintre vedetele acestei primǎveri. Formele, imprimeurile, cât şi culorile îndrǎzneţ combinate, fac din acestea, piese care vor scoate din anonimat, fǎrǎ îndoiala, si cea mai banala ţinutǎ.

image

Tot la capitolul bijuterii, poţi adăuga ţinutei tale simple, o braţară masivă, cu elemente sau imprimeu, inspirate din cultura tradiţională a Americii de Sud. Daca îţi doreşti o geanta încăpătoare, ţine cont că se poarta cele cu imprimeu indrazneţ şi materialele textile în culori spectaculoase.

image

Inspiră-te din prezentările marilor case de modă si identifică elemente la modă, care urmeaza linia tendinţelor, chiar lânga tine, însă la

, pentru ţinute „wow”, pentru buget redus! Chiar se poate!

te aşteaptă

, cu toate aceste

de sezon! Pregăteşte-te pentru călătoria de stil a sezonului!Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg