Aceste vedete se tem de soare: "Mama mea a avut probleme cu pielea, iar bunica a avut cancer de piele"

12 august, 2023

Majoritatea oamenilor adoră soarele, însă există și persoane care au o adevărată fobie față de expunerea periculoasă la razele lui. Ele sunt câteva dintre vedetele care nu-s deloc prietene cu razele solare.

ANNE HATHAWAY

Anne Hathaway profimedia 0635922267 jpg

O actriță cu piele albă și sensibilă, Anne a vorbit deseori despre obsesia ei de-o viață pentru protecție solară: Mama mea a avut probleme cu pielea, iar bunica a avut cancer de piele. Așa că am decis să-mi dau cu cremă solară cu factor 30 în fiecare zi. Port mereu o umbrelă dacă stau mai mult la soare și prefer să folosesc spray bronzant dacă simt nevoia să dau un pic de culoare pielii.

ROSIE HUNTINGTON-WHITELY

Rosie profimedia 0526900009 jpg

Iubita lui Jason Statham spune că evitarea expunerii la soare este un sacrificiu necesar pe care îl face pentru o piele fără cusur. Sunt englezoaică, așa că îmi place să capăt puțină culoare, dar pe măsură ce îmbătrânesc, după ce mă întorc din vacanțe, pot vedea efectele pe care le are soarele asupra pielii mele. Nu mai arată atât de bine, după ce bronzul se estompează.

BROOKE SHIELDS

Brooke Shields profimedia 0330232660 jpg

La 58 de ani, actrița continuă să se mențină frumoasă și sexy. Și se ferește mai mult ca oricând de soare, deși adoră să se pozeze în costum de baie. Soțul meu râde de mine când mă vede la plajă cu toate acele creme, poțiuni și loțiuni, dar rutina mea de vară este cât se poate de simplă: protejează-te de soare și bea multă apă!, spune Brooke.

NICOLE KIDMAN

Nicole Kidman profimedia 0759525054 jpg

Diva are un ten de porțelan și vrea să și-l mențină așa. Nu-i de mirare, așadar, că actrița se camuflează, la propriu, atunci când merge la plajă. „Fiind de origine irlandeză și engleză, cancerul de piele este o mare îngrijorare pentru mine. Trebuie să fiu atentă. Fie că e vorba de genetică, cum e cazul meu, fie că ai obiceiul să te expui mult timp la soare, cu toții trebuie să fim atenți”, spune vedeta.

HUGH JACKMAN

Hugh Jackman profimedia 0556574095 jpg

Starul australian a fost tratat de mai multe ori pentru o formă de cancer de piele numită carcinom bazocelular și i s-au îndepărtat pentru prima dată celulele canceroase în 2013. Actorul a spus că forma sa de cancer a fost rezultatul inconștienței de acum 25 de ani: Puneți niște protecție solară pe piele. Nu merită. Indiferent cât de mult v-ați dori să vă bronzați. Aveţi încredere în mine!

DITA VON TEESE

Dita Von Teese profimedia 0694389292 jpg

Regina burlescului, ca orice regină, nu se arde la soare. N-ar da bine să aibă pielea altfel decât albă și fină. Vedeta de 50 de ani spune că cel mai mare secret de frumusețe al ei este să stea departe de soare. „Nu stau niciodată la plajă. Cea mai mare frică a mea este să mă uit în jos și să văd un decolteu bronzat și ridat. Va deveni, odată, alb și șifonat, dar nu este nevoie să grăbesc asta prin expunerea la soare”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

230625 211916 SAGA Festival  MM08554 MM jpg
untold festival
Big Little Festival 2024 (11) jpeg
cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg