Acţiune şi suspans în „Spartacus: Zeii Arenei”

24 martie, 2011
spartacus gods of the arena episode 1 2011 18 6x4 jpeg

Urmăreşte, din 25 martie, povestea incitantă a primului campion al Casei Batiatus, difuzată numai pe HBO. Serialul despre înfruntări pe viaţă şi pe moarte va putea fi vizionat în fiecare vineri, începând cu ora 22.00.

Urmăreşte, din 25 martie, povestea incitantă a primului campion al Casei Batiatus, difuzată numai pe HBO. Serialul despre înfruntări pe viaţă şi pe moarte va putea fi vizionat în fiecare vineri, începând cu ora 22.00.

HBO România prezintă în premieră o producţie americană de succes: „Spartacus: Zeii Arenei” oferă scene pline de acţiune, dar şi cadre în care seducţia joacă un rol important sau schemele politice îţi menţin viu interesul. Serialul spune povestea primului campion al Casei Batiatus, Gannicus, carismaticul gladiator care îşi doreşte să devină campion în Capua. Acţiunea desfăşurată în fiecare episod se petrece într-o perioadă dură, când onoarea avea mare însemnătate.

Casa Batiatus se bucura de tot mai mult succes, mai ales datorită campionului Gannicus, al carui talent în manevrarea sabiei era egalat numai de pasiunea sa pentru vin şi femei. Acestea sunt vremurile pe care le-a aşteptat tânărul Batiatus. E gata să-şi dea tatăl la o parte şi să preia controlul asupra averii. Pentru a se asigura că gladiatorii săi sunt bine cotaţ¬i, va trăda pe oricine. Alături de el o are pe Lucretia, loiala sa so¬ţie, iar împreună nu se vor da în lături de la nimic – vor amăgi oamenii, vor pune mâna pe putere şi vor seca de bani oraşul Capua.

image
image

Distribuţia principală a serialului îi reuneşte pe Dustin Clare (Satisfaction, Underbelly, McLeod's Daughter) în rolul lui Gannicus; John Hannah (The Mummy, Four Weddings and a Funeral) în rolul lui Batiatus; Lucy Lawless (Xena: Prinţesa razboinică) în rolul Lucretiei şi Peter Mensah (300, The Incredible Hulk) în rolul lui Oenomaus.

foto: HBO RomaniaRecente pe Ok! Magazine

Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg
IQOS (1) jpeg
Beautik Haute Parfumerie (2) jpg
3 beneficii importante pe care colagenul ți le poate oferi jpeg