Actori americani care au murit tineri. Mari talente care au dispărut mult prea devreme

20 martie, 2015

Pentru unii actori, a fi faimos nu este prea uşor, şi nu de puţine ori suicidul a apărut ca o rezolvare a propriilor drame. Actori talentaţi, cu o carieră excepţională în faţă, şi-au luat viaţa sau au murit din accidente stupide şi vor fi mereu regretaţi.

Jonathan Brandis, cunoscut în special pentru rolul său din seria televizată seaQuest DSV şi care a fost pătruns de o tristeţe adâncă după rolul din Hart’s War, s-a sinucis la un an după ultima sa apariţie, fiind găsit spânzurat în apartamentul său din Los Angeles. Tânărul actor avea doar 27 de ani. Poate vi-l mai amintiţi din The Never Ending Story II: The Next Chapter sau din Stephen King’s It.

David Strickland, tânăr actor american talentat, cunoscut mai ales pentru rolul din seria televizată Suddenly Susan. Încă din timpul filmărilor serialului, tânărul a descoperit tulburarea de personalitate bipolară, fiind în acelaşi timp mare consumator de droguri şi alcool. Arestat de poliţie pentru posesie de cocaină, acesta urma să fie judecat şi trimis în probaţiune. Însă în dimineaţa zilei de 22 martie 1999 a fost găsit spânzurat într-o cameră de hotel în Las Vegas la doar 29 de ani.

Brad Renfro, tânăr actor american şi muzician, şi-a început cariera de la vârsta de 11 ani,cu rolul lui Jeol Schumacher în filmul The Client. Din păcate, ca mulţi alţi faimoşi care nu ştiu să îşi controleze succesul, a murit la vârsta de 25 de ani după ce oricum îşi distrusese cariera în urma abuzului de droguri şi alcool. A fost găsit pe 15 ianuarie 2008 în apartamentul său din Los Angeles mort în urma unei supradoze de heroină.

Actori americani care au murit tineri – Heath Ledger, a cărui moarte a întristat întreaga lume

Heath Ledger, un actor foarte talentat, pe care sigur îl ştiţi din multe filme precum 10 Things I Hate About You, The Patriot, Brokeback Mountain, Casanova, Candy, The Imaginarium Of Doctor Parnassus, The Dark Knight. Se pare că insomnia de care suferea actorul i-a fost fatală, căci în urma abuzului de medicamente prescrise a fost găsit mort în apartamentul său din Manhattan în ziua de 22 ianuarie 2008. Unii spun că tânărul actor a fost foarte afectat de ultimul său rol, The Joker, şi că acesta i-a adus sfârşitul. Actorul avea doar 28 de ani.

Brandon Lee, unul dintre cei mai iubiţi actori americani care au murit de tineri, fiul lui Bruce Lee a fost împuşcat accidental la filmările The Crow. Lee a murit pe 31 martie 1993 la vârsta de 28 de ani şi a fost o tragedie imensă pentru familie şi fani.

Actori americani care au murit tineri – River Pheonix, s-a stins în faţa fraţilor săi şi a iubitei sale

River Pheonix, actor american şi muzician, cunoscut pentru rolurile din Explorers, Stand by Me, Indiana Jones and the Last Crusade sau My Own Private Idaho s-a stins mult prea devreme, înainte ca viaţa lui să înflorească. Pe 31 octombrie 1993, Pheonix s-a prăbuşit şi a murit de insuficienţă cardiacă indusă de droguri într-un club de noapte din West Hollywood, California (The Viper Room) la vârsta de 23 de ani. Actorul filma pentru ultimul său proiect Dark Blood, iar autopsia a arătat că tânărul consumase multe substanţe narcotice nocive, inclusiv cocaină şi morfină, iar intoxicaţia i-a adus sfârşitul mult prea devreme.Recente pe Ok! Magazine

Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg
untold festival
Nationala Feminina de Fotbal a Romaniei 1 optimized 3000 jpg
featured image jpg
Okmagazine ro (2) jpg
persoane in sala de fitness 1119522776 jpg
Cu și despre femei Lucruri benefice pentru corpul tău în care merită să investești bani jpg
shutterstock 668593321 jpg
Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg