Actori care au murit în timpul filmărilor

7 iulie, 2015

A fi actor la Hollywood nu este o viaţă neapărat extrem de strălucitoare, ci aceasta uneori poate deveni foarte periculoasă. Un exemplu sunt actorii care au murit în timpul filmărilor, din cauza unor incidente neplăcute.

A fi actor la Hollywood nu este o viaţă neapărat extrem de strălucitoare, ci aceasta uneori poate deveni foarte periculoasă. Un exemplu sunt actorii care au murit în timpul filmărilor, din cauza unor incidente neplăcute. Viaţa tumultoasă şi de multe ori extrem de obositoare poate avea efecte nocive asupra celor care dau tot ce este mai bun din ei. Este şi exemplul lui Heath Ledger, care a murit înainte de a termina un proiect, cauza morţii sale fiind depresie şi mult stress.

Actori care au murit în timpul filmărilor – s-a împuşcat în cap în glumă cu o armă încărcată

Jon-Erik Hexum a murit în 1984, când o împuşcătură neintenţionată l-a lovit pe acesta direct în cap. Actorul filma seria Cover Up. S-a spus că Hexum a luat un pistol Magnum 44, după ce a aflat că vor mai fi întârzieri la filmări şi a spus în glumă “Credeţi aşa ceva?”, după care a apăsat trăgaciul. Glonţul i-a fracturat scalpul, iar o bucată din el i-a perforat creierul, ceea ce a dus la o pierdere de sânge masivă. Ajuns la spital de urgenţă, actorul a intrat în comă şi apoi în moarte cerebrală pe 18 octombrie 1984.

Seria

, despre un pasionat fotograf şi veteran al forţelor speciale care mergea în misiuni în toată lumea, a continuat cu un alt actor, dar nu a reuşit să scoată decât o primă serie.

Actori care au murit în timpul filmărilor – ucis de coada unui elicopter împreună cu alţi doi copii actori

În timpul filmărilor Twilight Zone: The Movie, Vic Morrow a fost ucis în iulie 1982 împreună cu 2 copii actori, Myca Dinh Le şi Renee Chen. Scenariul filmului prevedea folosirea unui elicopter şi a pirotehniei, o combinaţie mortală în acest caz. În timpul unei scene în care Morrow era atacat de soldaţii americani din Vietnam, materialele pirotehnice au explodat, ele au rupt coada elicopterului, care l-au decapitat pe Morrow şi pe cei doi copii actori.

Deşi copiii nu erau angajaţi legal şi regizorul John Landis a fost acuzat de omor, judecătorul l-a găsit nevinovat. Filmul a fost lansat în iunie 1983, însă nu a avut mare succes.

O boală de inimă foarte rară, care prevede ruperea aortei i-a adus moarte actorului John Ritter în timpul filmărilor 8 Simple Rules for Dating my Teenage Daughter. Pe 11 septembrie 2003 a fost dus de urgenţă la spital şi operat, însă în acea noapte a murit, a declarat Fox News.

În timpul filmărilor Solomon and Sheba, Tyrone Power a suferit un atac de cord intens. A murit în drum spre spital pe 15 martie 1958, a declarat Ranker. Actorul era cunoscut încă din 1936, de când apăruse în Lloyds of London.

Actori care au murit în timpul filmărilor – actori care au suferit atacuri de cord în timpul filmărilor

În timp ce filma un set din The Royal Family, Redd Foxx a suferit un atac de cord în 1991. într-o scenă ironică din show-ul anilor 1970, Sanford and Son, actorul s-a prefăcut că are atac de cord şi că moare pe scenă. A murit mai târziu la vârsta de 68 de ani, exact aşa cum a prevăzut.

Brandon Lee a fost ucis în timpul filmărilor din The Crow, pe 31 martie 1993, într-un accident mortal. Personajul jucat de Lee trebuia să fie împuşcat într-o scenă, dar pistolul folosit avea fragmente de gloanţe adevărate. Glonţul i-a fost proiectat direct în abdomen şi i-a adus moartea actorului la numai 28 de ani.

Actori care au murit în timpul filmărilor – a luat foc pur accidental într-o pauză de filmări şi a murit de arsuri severe

Martha Mansfield a murti într-un accident teribil în timpul filmărilor The Warrens of Virginia. Actriţa stătea într-o maşină şi se bucura de o scurtă pauză. Accidentul nu poate fi decât foarte ciudat, deoarece s-a produs când un trecător şi-a aprins o ţigară şi a aruncat chibritul, care a aterizat pe rochia foarte pompoasă şi inflamabilă a actriţei. Mansfield a murit în spital a doua zi de la arsuri severe, pe 30 noiembrie 1923.

În timpul filmărilor documentarului Ocean’s Deadliest, Steve Irwin a fost atacat de o pisică de mare după ce au filmat-o în apele adânci din Queensland, Australia. Se pare că sute de lovituri în câteva secunde l-au ucis pe Irwin. În ciuda eforturilor echipei de a îl salva, Steve nu a mai putut fi salvat nicicum.

În timp ce filma The Return of the Musketeers, în Toledo, Spania, actorul Roy Kinnear, care juca rolul lui d’Artagnan, a căzut de pe cal şi a suferit o ruptură de pelvis. A murit a doua zi la spital de infarct. Regizorul, Richard Lester, a fost foarte afectat de moartea acestuia, iar la scurt timp a renunţat la cariera în filmări.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png