Actorii de la Hollywood care au mers la aceeași școală cu Prințul William! E și un câștigător de Oscar

11 aprilie, 2023

Prințul William a fost student la Colegiul Eton între 1995 și 2000. Acolo a avut mai mulți colegi care, după trecerea anilor, au devenit vedete cunoscute și premiate la Hollywood.

printul william jpeg

Colegiul Eton are o listă impresionantă de foști elevi, printre care se numără prim-miniștri, demnitari străini, membri ai familiei regale, actori de la Hollywood și autori cunoscuți. La fel ca Prințul William, este probabil ca și fiii săi, Prințul George și, mai târziu, Prințul Louis, să-i calce pe urme și să urmeze Colegiul Eton când vor împlini vârsta de 13 ani.

Eton este renumit pentru facilitățile sale incredibile, deoarece are tot ce și-ar putea dori studenții. În ceea ce privește sporturile, există aproximativ 40 de terenuri de fotbal/rugby, un lac de canotaj de 2 km, 19 terenuri de cricket și 50 de terenuri de tenis.

Nu e cunoscut doar pentru dotările sale, ci și pentru că multe nume celebre au studiat la Colegiul Eton. Câștigătorul premiului Oscar, Eddie Redmayne, a fost în același an cu Prințul William când au frecventat Eton între 1995 și 2000 și au fost văzuți de-a lungul anilor la diverse evenimente.

Actorul s-a destăinuit acum ceva vreme despre perioada petrecută la faimoasa școală cu Prințul William. În 2018, Eddie a dezvăluit: „Întotdeauna mi-a părut puțin rău pentru el pentru că, practic, la orice școală la care jucai, tot ce voiau să facă era să-l placheze pe Prințul William și puteau spune: "L-am placat pe Prințul William"”. Eddie a continuat: „Așa că, dacă stăteai lângă Prințul William, așa cum eram eu, a fost de fapt destul de ușor și destul de distractiv”.

2 eddie redmayne jpg jpeg

Tom Hiddleston, starul din seria „Avengers”, a frecventat și el faimoasa școală de lângă Castelul Windsor și a povestit despre experiențele sale de acolo. Referindu-se la porecla sa, el a spus: „La foarte scurt timp după ce am ajuns am primit porecla "Piddle" și băieții au inventat rima "Hiddle Piddle a făcut un widdle în mijlocul nopții". "Prietenii mei cei mai apropiați încă îmi mai spun "Pid", dar acum este o poreclă afectuoasă”, a transmis el, conform Mirror. 

Tom Hiddleston jpeg

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg