Actorul care a respins avansurile lui Errol Flynn

5 iulie, 2022
erol1 jpg

Errol Flynn  s-a iubit cu femei, dar și cu bărbați. Ba mai mult, și-a distrus relația cu cel mai bun prieten după ce i-a făcut avansuri.

Spărgătorul de inimi de la Hollywood a avut întotdeauna o dorință sexuală ridicată și a profitat la maximum de aspectul său frumos și de faimă pentru a-și satisface fanteziile. Se spune că avea niște oglinzi cu două direcții instalate în baie și dormitor și a devenit notoriu în cercurile din industrie pentru petrecerile sale desfrânate. Ba mai mult, se pare că a „cântat” You Are My Sunshine la pian folosindu-se chiar de propriu său sex.

În 1938, Flynn și David Niven au aprins ecranul în The Dawn Patrol, după ce au jucat rolurile a doi piloți britanici din Primul Război Mondial.Cei doi erau spirite înrudite, așa că în acel an cei doi s-au stabilit împreună într-o casă în care s-au putut răsfăța liber. Au închiriat împreună o vilă pe coastă, pe care Niven a botezat-o „Ciroza de la mare” în onoarea băuturilor tare, a petrecerilor și a escapadelor sexuale care aveau loc acolo. O noapte le-a distrus, însă, pentru totdeauna prietenia. Flynn era deja o vedetă majoră după Captain Blood din 1935, iar cei doi jucaseră împreună în The Charge of the Light Brigade în 1936.

Cariera lui Niven a înflorit și ea rapid. I-a acordat credit actriței britanice Merle Oberon, cu care a trăit în primii ani la Hollywood. Pe lângă faptul că l-a învățat multe despre industrie, ea a vrut să se căsătorească cu el – dar tânărul actor se distra mult și avea numeroase aventuri, așa că nu dorea să fie legat.

Mai târziu a spus: "Am doar câteva regrete. Unul dintre cele mai mari este că nu m-am căsătorit  cu Merle  atunci când am avut ocazia ".

Gusturile lui Flynn se îndreptau adesea spre femeile mai tinere, uneori minore. Odată l-a condus pe Niven la un liceu pentru ca ei să se poată „bucura de priveliște”. Cu toate astea, într-o noapte, acasă, starul australian a dezvăluit că gusturile lui mergeau și în alte direcții.

Biograful de film și prietenul Michael Mann a povestit mai târziu că Niven i-a spus: „Noi terminasem de făcut The Dawn Patrol și ne sărbătorisem succesul cu câteva fete, iar după ce le-am trimis acasă, Flynn... a vrut altceva”.

“Tu și cu mine, suntem prieteni , și nu este nimic în neregulă ca prietenii să se distreze puțin împreună”, i-a spus Flynn.

Niven s-a mutat și la scurt timp după aceea s-a îndrăgostit de Primmie Rollo, care i-a devenit soție. S-au căsătorit în septembrie 1940, în timp ce actorul era în serviciul militar activ în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Au urmat rapid doi copii, David Jr în 1945 și James în 1945.

Chiar și așa, apetitul lui sexual nu putea fi controlat. „Eram un prost. Când eram despărțiți în timpul războiului, era ușor să faci sex cu alte femei care voiau să se culce cu o vedetă de film de la Hollywood. Unele dintre ele nu aveau mai mult de 16, dar am fost nesățios, vezi tu - mereu am fost. Este un defect îngrozitor în mine. Mă pot ierta în general, dar să fiu infidel celei mai bune soții pe care a avut-o vreodată un bărbat a fost de neiertat. Știam asta la vremea aceea, dar erecția mea era mai puternică decât spiritul meu, dacă îmi ierți limba populară”.

Cariera lui Flynn va trece printr-o criză în 1942, când două fete minore l-au acuzat de viol. Deși achitat, procesul public i-a afectat cariera de la Hollywood. În 1959, când avea doar 50 de ani și multe probleme financiare a murit.  Un cheag de sânge pe inimă și leziunile hepatice majore i-au adus sfârșitul.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg