Actorul Nick Cordero a murit la 41 de ani, din cauza COVID-19, după 95 de zile în spital

6 iulie, 2020
7 nick cordero a murit de coronavirus 3 jpg jpeg

Coronavirusul mai face încă o victimă din lumea celebrităţilor. Este vorba despre Nick Cordero, actorul cunoscut pentru apariţiile din musicalul „Bullets Over Broadway”. După 95 de zile petrecute în spital, el s-a stins din viaţă. 

Nick Cordero era un actor de origine canadiană, destul de cunoscut pe Broadway. Din păcate, el a murit din cauza coronavirusului la doar 41 de ani. Anunţul a fost făcut de soţia lui, Amanda Kloots. Actorul a luptat 95 de zile cu virusul, din cauza căruia a pierdut un picior.

„Dumnezeu are acum încă un înger. (...) Iubitul meu soţ a murit în această dimineaţă. A părăsit lumea înconjurat de familia care l-a iubit şi care s-a rugat pentru el”, scris ea în mediul online duminică. Se pare că Nick Cordero a suferit timp de 95 de zile din cauza infecţiei cu coronavirus, iar în urma complicaţiilor bolii i-a fost amputat un picior.

6 nick cordero a murit 2 jpg jpeg

În cele trei luni petrecute în spital, actorul a trecut prin chinuri mari, starea lui s-a înrăutăţit, ba chiar în luna aprilie i-a fost amputat piciorul din cauza unei complicaţii. De-a lungul zilelor, au apărut şi alte probleme: mini-accidente vasculare cerebrale, cheaguri de sânge, septicemie, traheostomie şi un implant de stimulator cardiac temporar.

Nick Cordero a stat mai multe săptămâni şi în comă. Din păcate, în luna mai s-a trezit, dar nu a mai putut duce prea mult lupta cu temutul virus: „Plămânii lui Nick au fost puternic afectaţi. Arătau de parcă ar fi fumat timp de 50 de ani, atât de afectaţi erau”, a mai spus Amanda Kloots, soţia. 

Actorul de 41 de ani avea împreună cu soţia sa un băieţel de numai un an, pe nume Elvis. 

4 nick cordero a murit de coronavirus 1 jpg jpeg

Foto: Facebook, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg