Actrița care n-are nimic de ascuns. A făcut urările de Revelion goală pușcă

3 ianuarie, 2024

Când te simți atât de bine în pielea ta, încât te gândești că este super OK să te arăți lumii de Anul Nou goală pușcă. Superba șatenă le-a dat palpitații fanilor săi, ca să înceapă anul... antrenant.

Lisa Rinna sexy PNG

Ba mai mult, în dreptul sânilor săi, a pus artificii, printr-o simplă editare foto. Starul HOT din serialul ”The Real Housewives of Beverly Hills” a considerat că cel mai bine întâmpină anul în ... costumul Evei.

Lisa Rinna gloss PNG

Nimic de obiectat, Lisa Rinna arată spectaculos! Să nu uităm că această actriță americană a împlinit vara trecută 60 de ani. Românii probabil că și-o amintesc mai bine din serialul Melrose Place, unde făcea furori. Vedeta este căsătorită cu Harry Hamlin și a mărturisit nu de puține ori că au o viață sexuală condimentată.

Actorul în vârstă de 72 de ani a recunoscut acum doi ani că nu are probleme erectile, aşa că se poate bucura încă de un sex grozav cu soţia sa, Lisa. „Nu am această problemă”, i-a spus Hamlin lui Andy Cohen într-o conversaţie sinceră, publicată de Interview Magazine.

Starul anilor '80 a mărturisit, de asemenea, că nu a luat niciodată „pilula albastră”, referindu-se la Viagra, medicamentul popular pentru disfuncţia erectilă. Deşi Hamlin este căsătorit cu Rinna din martie 1997, el recunoaşte că a avut întotdeauna o slăbiciune pentru femeile frumoase. “Am fost extrem de norocos. Am avut relaţii minunate cu o mulţime de femei foarte frumoase”, a adăugat starul „Ei bine, nu cu multe. M-am căsătorit cu aproape toate cu care am făcut dragoste. Le pot număra pe degetele de la mâini”.

Lisa Rinna a publicat urarea sa incendiară la începutul anului și le-a transmis fanilor săi: ”Începe din nou, de la 0!”.

Un imbold așadar pentru prospețime, pentru nou și pentru bucuria primirii noului. E adevărat, diva are un aspect fabulos, însă nu se datorează doar naturii, căci Lisa Rinna a trecut prin câteva intervenții estetice. Lisa Rinna a vrut să fie în trend cu fetele care și-au mărit buzele, apelând la silicon. După intervenții repetate, gura ei a căpătat celebrul aspect de „cioc de rață“ și, în timp, buza superioară a început să se deformeze și să cadă. Într-un moment de sinceritate, actrița a recunoscut că a greşit atunci când a decis să îşi corecteze atât de mult faţa și și-a micşorat buzele. „Am fost nebună că le-am atins. La început, însă, totul a fost minunat“, a spus ea cu regret. Însă, chiar dacă și-a promis că va renunța la silicon, botoxul rămâne dependența ei vădită.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg