Actriţe care au pozat în Playboy

1 iulie, 2015

Vreme de ani buni, multe celebrităţi s-au perindat pe paginile revistei Playboy, una dintre cele mai cunoscute reviste pentru bărbaţi din lume. Actriţe, celebrităţi tv, modele şi-au arătat perfecţiunea miilor de fani din întreaga lume.

Revista s-a lansat în decembrie 1953, având pe prima pagină una dintre cele mai îndrăgite actriţe ale Hollywood-ului, Marilyn Monroe. Actriţa nu a pozat pentru revistă, dar revista nu a postat poze nud în primii 20 de ani. Fetele care apăreau în revistă nu erau neapărat femei cunoscute, erau femei normale foarte frumoase.

Actriţe care au pozat în Playboy – actriţe celebre la începuturile Playboy, Kim Basinger şi Barbara Carrera

La începutul anilor 1980, acest lucru s-a schimbat, revista a început să promoveze femei faimoase, care au acceptat să pozeze nud. Pictorialele cu Bo Derek, Barbara Carrera sau Kim Basinger sunt printre primele exemple de poze cu celebrităţi, care au acceptat să pozeze în revistă. Până la sfârşitul anilor 1990,Playboy era plin de poze nud cu celebrităţi. Iar când nu mai existau celebrităţi, revista alegea dintre celebrităţile tv, fete care semănau cu vedete, fete care avuseseră o relaţie cu vedete şi, bineînţeles, modele frumoase care ajungeau vedete.

Astăzi, încă se consideră o onoare să apari în revista Playboy ca vedetă, iar cele care au apărut sigur şi-au făcut fanii mult mai fericiţi ca înainte.

Una dintre femeile sexy de la Hollywood a ales să pozeze pentru Playboy în ianuarie-februarie 2012. Este vorba de Lindsay Lohan, care a făcut ravagii cu pictorialul din revistă.

Actriţe care au pozat în Playboy – Drew Barrymore pozează în Playboy la vârsta de 19 ani

Drew Barrymore avea doar 19 ani când a pozat în Playboy, avea un stil de viaţă rock, mergea la Studio 54 şi îşi petrecerea nopţile luând cocaină şi distrându-se. Între timp, frumoasa actriţă, şi-a revenit la un stil de viaţă normal, fiind considerată una dintre vedetele super talentate.

Lizzy Jagger a pozat pentru revistă în numărul din iunie 2011. Cel mai probabil că Mick Jagger ar înnebuni să ştie că mii de bărbaţi vor să o vadă goală pe fiica sa, dar Playboy a oferit ocazia fanilor ei să o vadă nud pe actriţă fără pericol.

Charisma Carpenter, cunoscută din serialul Buffy the Vampire Slayer. Deşi cariera sa actoricească nu s-a extins prea mult, Playboy nu a ştiut asta şi a profitat de faptul că în 2004 actriţa era considerată o puicuţă sexy.

Olivia Munn a apărut şi ea pe prima pagină a revistei în iulie-august 2009, dar nu a pozat nud.

Sherilyn Fenn este cunoscută pentru apariţia sa în Playboy. În decembrie 1990, Playboy a făcut poze cu Fenn, care la vremea aceea era printre cele mai sexy actriţe.

În martie 1982, Barbara Carrera a pozat pentru revistă. Actriţa a apărut în câteva filme în anii 1970, precum Never Say Never Again şi renumitul Dallas. Apoi, în 1082 a apărut în I, the Jury,filmul nu a avut mare succes, dar apariţia sa în revistă a fost bine venită.

Eva Herzigova a făcut ravagii începând cu anul 1994, când a apărut ca modelul Wonderbra. Reclama o arăta pe divă într-un sutien negru, zâmbind sexy şi spunând “HELLO, BOYS”. În 2004 a acceptat să pozeze pentru Playboy.

Sharone Stone şi-a făcut apariţia de două ori în Playboy, prima oară în iulie 1990, apoi în decembrie 1992. Stone a arătat întregii lumi ce are ea mai de preţ în Basic Instinct, apariţia în Playboy cel mai probabil că a creat doar bucurie.

Bine cunoscuta Carmen Electra a pozat de mai multe ori în Playboy, dar ediţia din 2009 este memorabilă, deoarece revista sărbătorea al 55-lea an de la apariţia sa.

Actriţe care au pozat în Playboy – Pamela Anderson, cele mai multe apariţii în revista Playboy

Pamela Anderson este cunoscută pentru apariţiile sale în revistă, ea pozează pentru Playboy de mai bine de 3 decenii. A apărut de cele mai multe ori pe prima pagină a revistei, ultima oară fiind în ianuarie 2011.

În 2003 Tia Carrere, cu influenţele sale chinezeşti, filipineze şi spaniole, care vine de fapt din Hawaii, a făcut milioane de fani fericiţi apărând în Playboy.

Miss Februarie 1955, Jayne Mansfield a apărut şi pe coperta revistei în 1963, arătând despre sexualitatea de la acea vreme, în care totul părea misterios.

Kim Basinger a apărut în numărul din 1983, la vremea aceea era un model de succes, încă nu dăduse lovitura pe marile ecrane. Bo Derek era deja în fanteziile multor bărbaţi după apariţiile din martie şi august 1980, dar în 1984 a dat lovitura pozând ca femeia cowboy cu o ţigară în gură.

Cindy Crawford are şi ea o istorie destul de bogată în ceea ce priveşte apariţia ei în Playboy, ea a bucurat fanii de trei ori.Recente pe Ok! Magazine

Chris Norman Smokie jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis FOTO Profimedia
FotoJetAdda jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}