Actriţe care nu-şi vopsesc părul. Ele preferă culoarea naturală a podoabei capilare

22 octombrie, 2018
7 jessica chastain jpg jpeg

Într-o lume în care Kim Kardashian, Rihanna ori Kary Perry îşi schimbă culoarea podoabei capilare la fel de des precum îşi schimbă ţinutele, există anumite staruri hollywoodiene care nu se dau în vânt după schimbări.

... fie ele ale părului. Puţine la număr, dar există în Cetatea Filmului femei care nu-şi vopsesc părul. Au declarat-o chiar ele, în nenumărate interviuri. Iată despre cine e vorba!

Salma Hayek

image

Vă vine să credeţi sau nu, actriţa a declarat că ceea ce se vede este culoarea ei naturală şi că nu se vopseşte nici măcar pentru a-şi ascunde firele albe. ”E culoarea mea naturală, sunt firele mele albe. Unul dintre motive pentru care nu mă vopsesc este că nu am răbdare. Nu vreau să-mi petrec ceea ce mi-a rămas din tinereţe prefecându-mă că sunt mai tânără, în loc să mă bucur de viaţă”.

Kendall Jenner

image

E în lumina reflectoarelor constant, însă n-a simţit presiunea de a face o schimbare atât de drastică precum cele făcute de surorile ei Kylie Jenner şi Kim Kardashian. Kendall a mărturisit că nu s-a vopsit niciodată şi că, momentan, n-are de gând.

Jessica Chastain (foto, sus)

Ea şi-a schimbat des culoarea părului, însă în filme. Şi cu ajutorul perucilor! Niciodată prin vopsire. Jessica a mărturisit că preferă culoarea ei naturală a părului şi că nu vrea să schimbe nimic la acest capitol. Nici măcar pentru un rol.

Julianne Moore

image

E una dintre acele roşcate celebre de la Hollywood. Şi, culmea!, Julianne insistă că nu se vopseşte şi că e culoarea ei naturală. Recunoaşte, însă, că are 2-3 fire albe pe care încearcă să le ţină în armonie cu restul. ”Acum vreo cinci ani am început să-mi vopsesc părul, când au apărut câteva fire albe. E un loc chiar în frunte, pe care dacă l-aş lăsa în pace ar fi o pată grizonantă. Nu sunt pregătită încă pentru asta”, spunea Julianne.

Jamie Lee Curtis

image

Ea a îmbrăţişat părul grizonant şi a refuzat să şi-l mai vopsească vreodată. Ce-i drept, look-ul o prinde de minune pe celebra actriţă!

Tracee Ellis Ross

image

Ea a mărturisit că a experimentat un roşcat cândva, însă nu a fost o decizie inspirată, motiv pentru care a revenit la culoarea ei naturală. În prezent, nu se vopseşte şi spune că e mulţumită de aspectul podoabei sale capilare.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg