Ada Galeş, Raluca Aprodu şi Alexandra Poiană au devenit Golden Girls!

Tinerele actriţe au probat hainele înmuiate în “aur lichid”, create de designerul Ina Isbăşescu.

Ada Galeş şi Raluca Aprodu

Seara de 1 martie a dezghețat atmosfera din Capitală prin party-ul prilejuit de PopUp Store-ul Inais by Simiz. Spațiul minimalist al Maison 13 s-a transformat într-unul strălucitor prin prezentarea colecțiilor de haine, propuse de designerul Ina Isbăsescu și fabrică Simiz Fashion.

Actrițele ​Ada GaleșRaluca AproduAlexandra Poiană și prezentatoarea de televiziune Camelia Bălţoi (Digi 24), Ana Georgescu, Master Trainer Zumba, jurnaliști, bloggeri, influenceri și alți invitați au luat contact cu spiritul “glowing” al brand-ului.

Invitații s-au bucurat de atmosfera selenară a locului, ce a evocat călătoriile în spațiu și stilul astronauților, printr-un pahar de vin, ritmuri brit rock-pop și preparate culinare de la Cerdacul Cotești.

Inais by Simiz (www.inais.ro) propune haine matlasate, aurii sau argintii, jachete și fuste din piele, înmuiate în “aur lichid”, cămăși cu o tușă flashy, jachete de iarnă cu croieli atipice, îmbogățite cu detalii metalizate, rochii peliculizate, bomber jacket cu „flori de mină” stilizate, tridimensionale.

Inais by Simiz încurajează femeile să se îmbrace autentic și personal, să folosească produse comode și prietenoase, dar în același timp calitative și elegante. Colecțiile se bazează pe reinterpretarea denimului prin tratamente specifice, dar conțin și haine din alte materiale decât denim, precum lână, piele, bumbac, matlaseuri, materiale peliculizate, fiind o fuziune între creativitate, tehnologie avansată, clasic și modern, vechi și nou.

Designerul Ina Isbăşescu a studiat arhitectura, a fost stilist la una dintre cele mai importante televiziuni din România, iar acum crează costume pentru spoturi publicitare internaționale. Simiz Fashion este una dintre cele mai mari fabrici de textile din România, cu o experiență de peste 20 de ani în industria textilelor, având în portofoliu branduri internaționale.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA