Adam Lambert, solistul Queen în 2012

4 februarie, 2012

Nu ştim dacă fanii Queen vor fi foarte încântaţi de această veste, dar noul solist al trupei lor preferate va fi... Adam Lambert. Cel puţin în această vară

Nu ştim dacă fanii Queen vor fi foarte încântaţi de această veste, dar noul solist al trupei lor preferate va fi... Adam Lambert. Cel puţin în această vară, căci fostul concurent de la American Idol se va alătura grupului rock în turneul lor din 2012.

Nu este prima dată când Adam cântă alături de fondatorii Queen, Brian May şi Roger Taylor. S-a întâmplat şi-n timpul showului

, din 2009, când Adam era concurent, iar cei doi s-au alăturat lui pe scenă. Cei trei au mai cântat şi la premiile MTV din luna noiembrie 2011.

„După EMAs, am auzit şuşoteli de la oameni care spuneau: «Nu îl poţi înlocui pe Freddie Mercury». Dar deja ştiam asta. Nu am nicio intenţie să îl înlocuiesc pe Freddie. Este imposibil. Modul în care văd asta este ca o mare onoare, de la care nu vreau să mă sustrag. Să mi se ceară să fiu solistul Queen a fost cea mai mare onoare care mi s-a făcut”, a declarat starul.

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg
octavia geamanu
electro jpg
Thylane Blondeau, Getty (3) jpg
Gabriela Firea jpg
tom jones
diana bart si cove
mihaela borcea7 jpg
emily ratajkowski jpg