Adda s-a împăcat cu Maris Moga: "Am spus că nu o să mai calc în studioul lui"

12 decembrie, 2022
adda

Adda a îngropat securea războiului cu Marius Moga. Cei doi nu își vorbeau de câțiva ani. Artista vorbește despre luptele nemiloase care se duc în showbiz.

“Acum câțiva ani am spus că nu o să mai calc în studioul lui. Nu am vorbit o perioadă destul de lungă. Ne-am înțepat, având orgolii prea mari. Am greșit amândoi unul față de celălalt. Dar uite-ne 100 de ani mai târziu, când tot ce a rămas e doar muzică și recunoștință!

E fain tare când oamenii se iartă. Într-o industrie care nu iartă pe nimeni. O lume care strică și întunecă minți. Șifonează caractere transformându-le în personaje fără indentitate. O anxietate dată cu sclipici și praf de zâne. O lume în care ești mâncat dacă nu muști primul. O “căinărie” pentru cel mai mare os. Mai dă-l în spanac de os.

Până la urmă suntem doar copiii aia care și-au dorit să facă muzică pentru OAMENI! Și asta ar trebui să fie tot ce contează”, spune Adda.

Artista și-a lansat cartea, care scoate la suprafață amănunte mai pușin știute din viața ei, la Târgul de carte de la Gaudeamus. Băiețelul ei, deși bolnav, a ținut să îi fie aproape.

"Trei zile de febră mare, împachetări cu prosoape reci, nopți albe și toate cele…mamele știu. Am vrut să-l las acasă dar a plâns că vrea să vină și el cu mami și tati. Mi-a zis să-l îmbrac frumos și să-l las să-și ia cu el: lantern, lego, telefonul și ochelarii de soare. I-am făcut pe plac. În timp ce semnăm cărțile, hop a apărut și el cu o carte. A zis că vrea să-i dau și lui autograf. Dar să-i scriu pe carte că e de la mami, să îi dau după și un pupic pentru că a cumpărat-o și pentru că mă susține. Replică asta o știe de la tati. M-a topit… ne-am întors apoi acasă la aerosol, siropuri și toate cele. Suntem toți trei fericiți!”



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg