Adela Popescu, probleme cu bona în Republica Dominicană: "Radu era cu nervii la pământ"

28 septembrie, 2022
adela popescu8fb jpg

Adela Popescu filmează pentru “Sunt celebru- scoate-mă de aici” în Republica Dominicană, iar Radu Vâlcan și copiii au urmat-o. Nevoiți să se descurce fără bonă, cei doi au dat de greu. În cele din urmă au găsit o persoană care să stea cu micuții, dar dezamăgirea a fost mare.

“Noi am întâmpinat ceva probleme pentru că bonei bebelușului nostru încă nu îi ieșiseră actele, ea fiind cetățean filipinez.  Pentru a veni în Republica Dominicană avea nevoie de o viză specială și încă nu ieșiseră actele, așa că am plecat practic noi doi cu ei trei. Urma să încep foarte curând filmările, deci Radu trebuia se ocupe de toți trei de dimineața până seara, până când i-ar fi ieșit bonei actele, nici nu știam când.. Se apropia prima zi de filmare și nu ne ajuta nimeni. Adică Radu ar fi rămas acasă cu toți copiii și eu nu știam cât urma să filmez. Și am intrat într-o panică, actele bonei încă nu ieșeau, nu știam ce să facem. Radu deja nu mai putea, era cu nervii la pământ și am zis că trebuie să găsim pe cineva local măcar până vine fata noastră'', a povestit Adela Popescu pe o rețea de socializare.

Persoana găsită nu a fost pe placul lor și nu s-a putut adapta. Ba mai mult, și copilul a avut de suferit.

''I-am rugat pe cei de la casa de producție să ne găsească prin HR-ul lor pe cineva. Ne-au găsit destul de repede o fată de 23 ani care avea o fetiță de un an și jumătate pe care o îngrijea mama ei. A venit la noi, l-a văzut pe Adrian, vesel și amuzant. A început să vină de a doua zi și abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Pur și simplu, bebelușul nostru care era foarte prietenos, zâmbăreț, după câteva zile de stat cu această fată, supravegheată, nu-mi imaginez că i-a făcut cine știe ce, s-a schimbat total. Era  anxios, plângea foarte mult.  Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. Eu nu spun acum că fata aceea nu avea intenții bune, dar pur și simplu sunt oameni care nu au tact, nu li se potrivește asta. Între timp a venit și bona noastră din România, dar chiar și așa a durat câteva zile până când copilul a scăpat de acea anxietate'', a completat Adela Popescu.Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg