Adele, vocea de pe noul „James Bond“

6 octombrie, 2012
article 2213133 154b850e000005dc 532 634x837 jpeg

La doar o zi de la lansare, single-ul „Skyfall“, care va fi folosit drept coloană sonoră pentru noul film din seria „James Bond“, a strâns aproape 5 milioane de accesări pe Youtube.

La doar o zi de la lansare, single-ul „Skyfall“, care va fi folosit drept coloană sonoră pentru noul film din seria „James Bond“, a strâns aproape 5 milioane de accesări pe Youtube.

S-a confirmat: Adele este vocea de pe coloana sonoră a noului „James Bond“. Şi cum se putea altfel, de vreme ce un personj adând intrat în cultura urbană britanică avea nevoie de un cântec 100% britanic, mai ales în anul jubiliar al Reginei!

image

Adele şi-a lăsat fanii să înţeleagă că ea este cea care va interpreta single-ul „Skyfall“, postând o fotografie pe Twitter cu prima pagină a partiturii melodiei. Dar, de ieri, de când melodia a fost lansată pe Internet, site-urile specializate au fost luate cu asalt de fanii artistei, numai pe Youtube numărul de accesări depăşind patru milioane.

image

Ulterior, şi protagonistul filmului, Daniel Craig, a confirmat la NBC, în emisiunea „Late Night with Jimmy Fallon“, că Adele a bătut palma cu producătorii.

Ascultaţi şi voi aici tema muzicală a celui mai recent „James Bond“, „Skyfall“:

Şi trailerul „Skyfall“:Recente pe Ok! Magazine

Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
oana roma 8 fb jpg
anda adam fb jpg