Adelina Pestriţu a fost înlocuită la „Wowbiz“ de o altă brunetă din showbiz

6 ianuarie, 2016
Madalin Ionescu Adelina Pestritu jpeg

Show-ul de seară de la Kanal D are o nouă prezentatoare. Sau, mai bine zis, una care s-a reîntors în platoul „Wowbiz“.

Mădălin Ionescu şi Adelina Pestriţu

Fanii emisiunii de seară de la Kanal D au avut surpriza de a vedea că Adelina Pestriţu lipseşte din prima emisiune din an. Adelina a lămurit lucrurile prin intermediul unui comunicat şi a recunoscut că nu mai are nicio colaborare cu acest post TV.

„Dragii mei, la începutul fiecărui an, întâmplător sau nu, conduita noastră profesională întâmpină modificări. În urma unei analize amănunţite pe o perioadă lungă de timp şi a dorinţei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva în viaţa mea. Am hotărât că este momentul unei astfel de schimbări pe plan profesional, lucru care s-a şi întâmplat.

Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor 6 ani, înare practic am evoluat împreună şi am avut extrem de multe de învăţat. De-a lungul acestei colaborări am cunoscut oameni deosebiţi cu care m-am înţeles de minune şi cărora le ofer tot respectul meu.

Această colaborare s-a încheiat de comun acord şi vreau să le mulţumesc celor din conducerea Kanal D, dar şi echipei cu care am petrecut 12 ore/zi în redacţie. Este momentul pentru o nouă etapă în viaţa mea şi pentru noi începuturi. Sunt mândră că am făcut parte din acest trust timp de 6 ani şi le doresc mult succes şi pe viitor“, a scris Adelina.

Andreea Mantea şi Mădălin Ionescu

Ieri, Mădălin Ionescu a anunţat-o pe noua lui colegă, nimeni alta decât Andreea Mantea, care a fost şi prima colaboratoare a lui Mădălin în proiectul „WowBiz“.

Cele două vedete au mai fost împreună gazdele acestei emisiuni începând din octombrie 2012 până în vara lui 2013, iar colaborarea lor a fost un succes. Andreea Mantea declară că este încântată de revenirea alături de echipa Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg