Adelina Pestriţu, aventuri în Malta şi Thailanda FOTO&VIDEO

7 iunie, 2017
Adelina Thailanda 7 jpeg

O împătimită a călătoriilor, frumoasa brunetă a ajuns în cele mai exotice colţuri din lume şi vrea să împărtăşească cu fanii săi experienţele ei într-un mod inedit.

image

“Mi-am propus că până la vârstă de 45 de ani să văd toată lumea", spune Adelina Pestriţu, care tocmai a lansat “Travel With Adelina”, un proiect cu şi despre călătorii în toată lumea, care acum pot fi descoperite pe contul său de Instagram.

"Este un vis devenit realitate. Cea mai mare dorinţa a mea este să cunosc cât mai multe stiluri de viaţă, culturi şi locuri speciale. Este minunat să vezi cum îşi trăiesc viaţă alţi oameni din alte colţuri ale lumii. Momentan sunt în Thailanda, după o vizită de o săptămâna în Malta”, povesteşte Adelina.

stanga
dreapta
Malta 1 jpeg
Malta 2 jpeg
Malta 4 jpeg
Malta 5 jpeg
Malta 6 jpeg
Malta 7 jpeg
Thailanda 1 jpeg
Thailanda 2 jpeg
Thailanda 3 jpeg
Thailanda 4 jpeg
Thailanda 5 jpeg
Thailanda 6 jpeg
Thailanda 7 jpeg
Thailanda 8 jpeg
Thailanda 9 jpeg
Adelina Malta 1 jpeg
Adelina Malta 2 jpeg
adelina malta 3 jpg jpeg
Adelina Malta 4 jpeg
adelina malta 5 jpg jpeg
Adelina Malta 6 jpeg
Adelina Malta 6=7 jpeg
Adelina Malta 7 jpeg
Adelina Malta 8 jpeg
Adelina Malta 9 jpeg
Adelina Malta 10 jpeg
Adelina Malta 11 jpeg
Adelina Malta 12 jpeg
adelina thailanda 1 jpg jpeg
Adelina Thailanda 2 jpeg
Adelina Thailanda 3 jpeg
Adelina Thailanda 4 jpeg
adelina thailanda 5 jpg jpeg
Adelina Thailanda 6 jpeg

În Malta a fost pentru a două oară pentru că a fost atrasă la maximum de acel loc plin de poveste: “Laguna Albastră este locul în care nu aş refuza niciodată să merg. Apa de un turcoaz orbitor este magică. Golfurile malteze se aseamănă puţin cu cele din Italia, dar au ceva aparte. Acolo am întâlnit peisaje de poveste şi n-am ezitat să le arăt asta şi celor care îmi sunt zi de zi aproape pe Instagram.

După cele 7 zile petrecute în Malta, a decis să pornească o nouă aventură, de data această în Thailanda, tot alături de prieteni, cu toţii fiind pregătiţi să descopere pentru prima dată Asia.

Just landed ? #thailand #adventure ?? @travel_with_adelina A post shared by A D E L I N A ? E •D •A (@adelina.pestritu) on Jun 4, 2017 at 3:33am PDT

Just landed ? #thailand #adventure ?? @travel_with_adelina

A post shared by A D E L I N A ? E •D •A (@adelina.pestritu) on Jun 4, 2017 at 3:33am PDT

Odată ajunsă în Phuket, Adelina şi-a programat cât mai multe excursii, iar peripeţiile nu au întârziat să apară: “Ne aşteptam să fie o zi ploioasă, însă nu ne-am lăsat descurajaţi de norii care îşi făcuseră apariţia pe cer. Am mers înainte şi am sperat să fie o zi pe cinste. Şi chiar a fost :)) Pentru a ajunge la una dintre grote, înaintăm într-o mini ambarcaţiune printr-un tunel lung de 150 m şi lat de 1.5 m în care trebuia să stăm pe spate pentru a nu atinge stâncile care ne înconjurau şi pe care, din când în când, mai circulau gândaci şi păianjeni, de care am fobie şi pe care îi puteam vedea doar la lumina lanternei. M-a încercat o senzaţie accelerată de claustrofobie, care m-a făcut să-l rog pe cel care conducea barca să întoarcă de urgenţă. Tot ce-mi doream în acel moment era să văd măcar o rază de lumina. Preţ de câteva minute am blocat traficul în grotă, dar eram în stare să dau orice că să pot ieşi de acolo”, îşi aminteşte Adelina.

#nature means #love ???? #jamesbond #island #thai #thailand #travel #travelwithAdelina @travel_with_adelina A post shared by A D E L I N A ? E •D •A (@adelina.pestritu) on Jun 5, 2017 at 10:54pm PDT

#nature means #love ???? #jamesbond #island #thai #thailand #travel #travelwithAdelina @travel_with_adelina

A post shared by A D E L I N A ? E •D •A (@adelina.pestritu) on Jun 5, 2017 at 10:54pm PDT

După aceste momente, Adelina şi prietenii ei au vizitat faimoasa insula James Bond, iar la momentul întoarcerii spre hotel, a avut parte de noi aventuri: în larg a început o furtună năpraznică: “Eram uzi până la piele şi săream pe valurile Mării Andaman de parcă plătisem bilet la un parc de distracţii. Recunosc că m-am speriat pentru că înaintam din ce în ce mai greu şi era apă peste tot. Ne-am făcut ciuciulete. Deşi am trecut prin multe stări conduse de suspans şi panică, acum le consider amintiri de neuitat, la care mă gândesc amuzată şi bucuroasă.”

Here we go ?? #travelwithadelina @travel_with_adelina ? A post shared by A D E L I N A ? E •D •A (@adelina.pestritu) on Jun 6, 2017 at 1:27pm PDT

Here we go ?? #travelwithadelina @travel_with_adelina ?

A post shared by A D E L I N A ? E •D •A (@adelina.pestritu) on Jun 6, 2017 at 1:27pm PDT

În următoarele zile pe care le va petrece în Thailanda, Adelina şi-a propus să experimenteze preparatele culinare locale, să se joace cu maimuţele, să ajungă pe cât mai multe insule din apropierea Phuketului, să facă snorkelling, să se plimbe cu scuterul pe insula, iar toate acestea le va împărtăşi pe contul ei de Instagram, “Travel with Adelina”.Recente pe Ok! Magazine

sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg