Adelina Pestriţu la OK! TV: ”N-aveam cum să nasc natural. A avut cordonul ombilical în jurul gâtului”

23 octombrie, 2018
11 08a705d1 ed4a 4f7c a293 e39a98c3d981 jpg jpeg

Mai are puţin şi atinge 1 milion de followerşi pe Instagram, însă spune că nu este vedetă neapărat şi nici măcar influencer. Modestă cum o ştim, Adelina Pestriţu se recomandă antreprenoare şi mămică. Timp de jumătate de ceas, superba Adelina a stat de vorbă cu Dana Săvuică, gazda emisiunii ”E OK să fii vedetă?”, şi a vorbit despre ce se întâmplă în viaţa ei în prezent şi cum s-au schimbat lucrurile de când a venit fiica sa pe lume.

Vorbind despre succesul ei în mediul online, Adelina spune că secretul ei este, pur şi simplu, sinceritatea. ”Trebuie să ai simţul răspunderii vizavi de cei care te urmăresc, să nu-i dezamăgeşti. Să lupţi zi de zi să le aduci un content de calitate. Să fii cel autentic. Să fii persoana care eşti de zi cu zi. Aşa cum eşti, cu bune şi cu rele. (...) Am riduri, nu sunt de ceară, nu mi-e frică să le afişez.”, a mărturisit frumoasa vedetă.

image

Adelina a mărturisit că există, însă, şi dezavantaje în a fi persoană publică. ”De exemplu când ai o zi proastă. De exemplu, mi s-a întâmplat ca în decursul unei singure săptămâni să am două decese în familie. Bunicile mele s-au dus, din păcate, iar eu seara, la Wowbiz, trebuia să dansez şi să apar super fericită şi implinită. Nimeni n-a observat că, de fapt, în sufletul meu este haos. Dimineaţa am fost şi am luat-o pe bunica de morgă, seara a trebuit să fiu super strălucitoare şi să pară câ nimic nu s-a întâmplat. Iar în sufletul meu îţi dai seama că sufeream enorm, îmi venea să plâng în direct. Dar m-am ţinut de tare ca să nu stric dispoziţia celor care ne urmăreau în fiecare seară, pentru că ei nu aveau nicio vină cu ce se întâmplă în viaţa mea”, îşi aminteşte fosta prezentatoare.

Povestind despre naşterea fiicei sale, Zenaida Maria, Adelina mărturiseşte că este evenimentul care i-a schimbat complet viaţa. ”Zenaida Maria, o prinţesă! Este inspirat (n.r. numele) din mitologia greacă. Ne-am uitat înainte de a o naşte pe Internet şi am făcut o listă cu nume preferate. Printre acestea se număra şi Zenaida. Nu şi Maria. Maria a venit după. Mi-am zis că Zenaida este un nume special, rar întâlnit. L-am întrebat pe Virgil dacă îi place şi mi-a zis că da. Numele de Maria a venit de la una dintre bunicile mele, pe care am iubit-o enorm. Culmea e că bunica mea, Maria, era singura din familia mea care avea ochii albaştri, iar Zenaida îi are la fel. (...) Când am aflat că sunt însărcinată mi s-a părut că e cel mai minunat dar pe care pot să-l primesc şi nu ştiu dacă îl merit cu adevărat.”, rememorează Adelina.

image

Cât despre naşterea propriu-zisă, Adelina a dezvăluit că totul a fost destul de complicat, micuţa Zeny având coordonul ombilical în jurul gâtului: ”A fost cezariană. Dar asta nu înseamnă că am ales o variantă uşoară. E o operaţie. Care, în fond e un miracol, căci bebeluşul tău vine pe lume. Nu cred că trebuie să supere pe cineva alegerea mea. Nu trebuie să fiu mamă eroină, trebuie să fiu mamă şi atat. Nu vreau să mi se ridice statuie că am născut natural sau cezariană. Plus că nu aveam cum să nasc natural. Coordonul fiind în jurul gâtului, era destul de complicat. Oricum, Zeny s-a născut un copil sănătos, fără probleme. A primit nota zece la naştere. (...) Virgil n-a participat la naştere. Nu concep aşa ceva. Şi nici el. Ar fi leşinat”.

image

Vorbind despre cum jonglează între viaţa profesională şi cea de mămică, Adelina mărturiseşte că are parte de ajutor din partea partenerului ei de viaţă, dar şi a bunicilor micuţei: ”În funcţie de cum are fiecare timp. O lăsăm şi cu bunica câteva ore. Bonă n-am. Încă n-am apelat la serviciile unei bone. Dar mi-ar plăcea să am una filipineză, căci ar învăţa engleza de mică. Doar pentru treaba asta. În rest, avem ajutorul bunicilor, pe care le chemăm la nevoie. Oricum, ne descurcăm noi, îmi place la nebunie să ne trezim cu ea.”.

Cât despre imaginea sa şi modul în care îşi întreţine silueta, Adelina povesteşte că investeşte destul de mult. ”Îmi câştig traiul din asta (n.r. imagine). Muncesc pentru asta zi de zi şi investesc la rândul meu. (...) Mă lupt să mă menţin. Dar am şi o echipă în spate care mă ajută în acest sens. Urmez somo-dieta. Îi zic aşa pentru că e bazată pe somon. Sunt aproape deja două luni de când o urmez”, a relatat Adelina.Recente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}