Adelina Pestriţu, parada ţinutelor roz de ziua sa. Superba brunetă a făcut senzaţie în online

3 februarie, 2022
1 adelina pestritu 2 jpg jpeg

Adelina Pestriţu a împlinit ieri 35 de ani. Însă, superba brunetă spune că, de fapt, nu sunt 35 de ani, ci 18, cu 17 ani de experienţă.

Soţie, mamă şi influencer de succes, Adelina Pestriţu se poate considera o răsfăţată a sorţii. Şi da, s-a gândit să celebreze în stilul său caracteristic, pe reţelele de socializare. Adelina a reuşit să organizeze o adevărată petrecere roz, cu atmosferă, tort şi cadouri.

Într-un cadru regal, ca o bombonică a fost sărbătorita, răsfăţată de toţi prietenii şi admiratorii cu urări care de care mai frumoase.

Şi pentru că la rândul ei a vrut să le facă cinste urmăritorilor de pe Instagram, Adelina le-a oferit şi un cod de reduceri, cel mai mare de până acum, de 35% la ea pe site.

În urmă cu o lună, vedeta a lansat o campanie de susţinere a femeilor, ”women supporting women”: ”Te văd, înţeleg efortul tău şi te respect! Cum ar fi ca noi, femeile să ne susţinem reciproc, indiferent de poziţia socială, indiferent de mediul din care provenim si indiferent de care este visul nostru? Sunt mii de povesti din care am putea invata, sunt mii de proiecte in care implicarea noastra tacuta sau foarte vocala ar scrie un final fericit. Impreuna am putea transforma visul oricareia dintre noi intr-un proiect de succes. Oamenii care au reusit sa construiasca povesti valoroase inteleg, apreciaza si respecta si eforturile celorlalti. Ne-ar fi mai usor daca am fi, pe bune, impreuna. Acesta nu este un mesaj feminist, este un apel la normalitate.”, a scris Adelina tot pe pagina sa de socializare, una extrem de activă şi urmărită.



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg