Adelina Pestriţu, parada ţinutelor roz de ziua sa. Superba brunetă a făcut senzaţie în online

3 februarie, 2022
1 adelina pestritu 2 jpg jpeg

Adelina Pestriţu a împlinit ieri 35 de ani. Însă, superba brunetă spune că, de fapt, nu sunt 35 de ani, ci 18, cu 17 ani de experienţă.

Soţie, mamă şi influencer de succes, Adelina Pestriţu se poate considera o răsfăţată a sorţii. Şi da, s-a gândit să celebreze în stilul său caracteristic, pe reţelele de socializare. Adelina a reuşit să organizeze o adevărată petrecere roz, cu atmosferă, tort şi cadouri.

Într-un cadru regal, ca o bombonică a fost sărbătorita, răsfăţată de toţi prietenii şi admiratorii cu urări care de care mai frumoase.

Şi pentru că la rândul ei a vrut să le facă cinste urmăritorilor de pe Instagram, Adelina le-a oferit şi un cod de reduceri, cel mai mare de până acum, de 35% la ea pe site.

În urmă cu o lună, vedeta a lansat o campanie de susţinere a femeilor, ”women supporting women”: ”Te văd, înţeleg efortul tău şi te respect! Cum ar fi ca noi, femeile să ne susţinem reciproc, indiferent de poziţia socială, indiferent de mediul din care provenim si indiferent de care este visul nostru? Sunt mii de povesti din care am putea invata, sunt mii de proiecte in care implicarea noastra tacuta sau foarte vocala ar scrie un final fericit. Impreuna am putea transforma visul oricareia dintre noi intr-un proiect de succes. Oamenii care au reusit sa construiasca povesti valoroase inteleg, apreciaza si respecta si eforturile celorlalti. Ne-ar fi mai usor daca am fi, pe bune, impreuna. Acesta nu este un mesaj feminist, este un apel la normalitate.”, a scris Adelina tot pe pagina sa de socializare, una extrem de activă şi urmărită.Recente pe Ok! Magazine

melania medeleanu5 jpg
spears2 profimedia jpg
balan andree jpg
Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
swank8 jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg