Adelina Pestrițu, răsfăț total în vacanța sa exotică. Bruneta apare nemachiată și-n costum de baie

27 aprilie, 2022
Adelina Pestrițu în Africa jpg

Încă o vacanță de vis bifată de diva rețelelor de socializare din România. Adelina Pestrițu a plecat departe, cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Superba influenceriță își delectează urmăritorii din social media cu imagini unice, exotice, dar și cu ea, absolut spectaculoasă în costume de baie.

Adelina a renunțat la machiaje și coafuri și trăiește liber pe malul oceanului, răsfățându-se cu nuci de cocos și apusuri spectaculoase, dar nu în condiții de Survivor, ci unele de 5 stele, așa cum este obișnuită.

Diva își pregătește pielea pentru sezonul cald și a anunțat că destinația de vacanță superbă îi va deveni ”acasă” pentru o perioadă.

Adelina este însoțită de familie, de fetița Zenaida și de soțul Virgil Șteblea, un tânăr om de afaceri. Bruneta sărbătorește în Mauritius un an fructuos, în care a devenit din ce în ce mai solicitată pentru proiectele sale, cert este că Adelinei îi merge din plin profesional. Și cum își face timp, cum dă fuga în vacanțe, una din îndeletnicirile preferate ale influencerilor.

Adelina a postat și câteva imagini adorabile cu animale specifice continentului african. Vedeta s-a pozat alături de girafe superbe, de zebre și de broaște țestoase imense.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg