Adevărata față versus filtrele de pe Instagram. Pe cine crede că păcălește Madonna?

E una dintre cele mai relevante cântărețe din toate timpurile, fiind denumită și ”Regina Muzicii Pop”. Născută sub numele de Madonna Louise Ciccone, artista a cucerit toate topurile muzicale de-a lungul carierei sale de peste 35 de ani. În prezent, Madonna are 59 de ani și este o prezență activă în industria muzicală. Totuși, e un amănunt care face să-i pălească succesul muzical: faptul că nu-și acceptă vârsta.

Realitate versus Instagram

Nu o spunem neapărat noi, ci întreaga presa internațională, care a constatat că artista face exces de filtre atunci când vine vorba de o fotografie postată pe rețelele de socializare. Madonna are „grijă” ca orice cadru care ajunge în mediul online să fie bine editat, pentru a-i ascunde ridurile ori alte semne ale îmbătrânirii. De aceea, în toate fotografiile de pe conturile ei de socializare, Madonna pare mai tânără cu cel puțin 15-20 ani.

Totuși, când vine vorba despre fotografiile surprinse de paparazzi, artista nu mai are un cuvânt de spus. De aici și discrepanța între imaginea pe care ea vrea s-o creeze în mediul online și realitatea dureroasă, în care Madonna arată de 59 de ani, adică fix vârsta pe care o are. Nimic greșit în asta, dimpotrivă! Ne-am bucura dacă artista și-ar accepta vârsta și ar poza ca atare! Voi, nu?

 

foto: hepta, instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA