Adevărata viaţă a lui Lucy Ewing

9 decembrie, 2016
Opening Night Of "A Chorus Line" At The Pantages Theatre   Red Carpet jpeg

Charlene Tilton, blonda sexoasă de doar 1.50 metri din serialul “Dallas”, a împlinit 58 de ani pe 1 decembrie. O vârstă pe care luptă să o trăiască cât mai frumos, după o dramă care a aruncat-o într-o cumplită depresie

Charlene Tilton a mai jucat în peste 30 de filme după "Dallas", majoritatea producţii de televiziune.

Timp de 14 sezoane, serialul “Dallas” s-a aflat în topul audienţelor TV. În 1980, nu mai puţin de 83 de milioane de oameni urmăreau producţia TV pentru a afla cine îl împuşcase pe J.R. Ewing.  În 8 dintre cele 14 sezoane de succes, Charlene Tilton a fost blonda minionă şi voluptuoasă a Texasului.  Ea era rebela Lucy Ann Ewing, nepoata lui Miss Ellie, fiica rătăcitorului Gary Ewing care a crescut urându-l pe crudul JR pentru că a luat-o de lângă părinţii ei când era mică. Charlene avea doar 17 ani când a citit prima dată scenariul serialului. “Am citit descrierea personajului: era apropiată de vârsta mea şi era o vulpiţă manipulatoare. La asta se adăuga faptul că nu-i avusese pe părinţii ei lângă ea… Şi atunci am ştiut că acela va fi rolul meu”, povesteşte Charlene, care pe 1 decembrie a împlinit 58 de ani. De ce a simţit că rolul fusese făcut pentru ea? Născută  în San Diego, California, ca fiică a secretarei Katherine Thacker, Charlene a crescut fără tată. “Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl, iar mama mea a fost internată de mai multe ori la Psihiatrie. În episoadele ei de nebunie, îmi spunea că eu sunt crucea pe care trebuie s-o ducă. A încercat cât a putut ea de bine să aibă grijă de mine. Şi nu e vorba că nu m-a dorit, dar mai mult n-a putut, dată fiind starea ei mentală. Iar eu am fost foarte devreme pe propriile picioare”, a povestit Tilton.

Charlene, în 1978, anul în care a obţinut rolul lui Lucy Ewing.

Aşa se face că s-a îndrăgostit de actorie pe când avea 6 ani şi se afla într-un cămin care o adoptase… Nici ea nu mai ştia exact a câta familie. “N-am vrut să rămân în cartierul în care am crescut. Ştiam că mă aşteaptă o viaţă mai bună. Aşa că la 9 ani m-am urcat în autobuz şi m-am dus la un teatru din San Diego cerându-le să-mi dea ceva de muncă şi să mă plătească în lecţii de actorie!” Aşa a ajuns Charlene, pas cu pas, şi rolişor cu rolişor, ca la doar 17 ani să aibă şansa unei partituri… ce avea să-i schimbe viaţa: Lucy Ewing, din “Dallas”.

Şi la fel cum viaţa amoroasă a lui Lucy n-a fost una liniştită, nici a lui Charlene n-a fost… Căsătorită în 1982 cu solistul country Johnny Lee, actriţa i-a dăruit acestuia o fiică, pe Cherish, pentru ca doar doi ani mai târziu să divorţeze. Ulterior, Charlene a mai dat o şansă ideii de mariaj, căsătorindu-se cu Domenick Allen. Cea de-a doua căsnicie a durat din 1985 în 1992. Apoi, în 2001, a început o frumoasă poveste de dragoste cu cameramanul şi producătorul Cheddy Hart. O iubire care ar fi trebuit să dureze toată viaţa… Dar după opt ani, n-a mai fost, fiindcă n-a mai fost nici Cheddy… În 2010, cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, lumea lui Charlene s-a întors cu susul în jos atunci când logodnicul ei, Cheddy, a făcut stop cardiac la vârsta de 54 de ani. “Am avut un şoc cumplit. Şi acum sunt devastată”, declara în 2012 Charlene, pe care pierderea iubitului a împins-o într-o cumplită depresie. După două mariaje ratate, actriţa spune că Cheddy o făcuse într-adevăr să se simtă preţuită, adorată. El era jumătatea ei.

“După moartea lui, ajunsesem să nu mai pot să mă ridic de pe canapea. Nu mai puteam să fac nimic. Nu mai voiam să trăiesc… Doar beam cât puteam, în speranţa că aşa nu voi mai simţi durerea. Dar după şapte luni trăite aşa, în părăsire, m-am gândit: Ce-o să fac de-acum? O să stau aşa până când mă duc şi eu după Cheddy? El nu şi-ar fi dorit asta. Şi nici fiica mea, Cherish. Cumva, am ştiut că trebuie să lupt ca să ies din depresie. Şi mi-am schimbat complet stilul de viaţă. Nu mai beau alcool. Nu mai fumez. Încerc să trăiesc cât mai sănătos şi să mă bucur la maximum de fiecare şansă pe care mi-o oferă viaţa. Asta nu înseamnă că a dispărut durerea. Dar reuşesc s-o manageriez”, s-a confesat Charlene. Mai mult, spre deosebire de Partick Duffy, Charlene a reuşit să se desprindă de Lucy, jucând în multe alte producţii. Chiar şi pentru 2017 are un proiect nou: pelicula “Road Less Traveled”.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg