Adi Sînă, star la Bollywood

6 noiembrie, 2013

Nu s-a apucat de actorie, dar i s-a propus să compună muzica pentru coloana sonoră a unui film indian. Aşa că acum pune “akcent” pe cinematografie.

Nu s-a apucat de actorie, dar i s-a propus să compună muzica pentru coloana sonoră a unui film indian. Aşa că acum pune “akcent” pe cinematografie.

Muzica celor de la Akcent a ajuns peste tot în lume, dovadă şi interesul pe care îl au indienii pentru fostul lider al trupei, Adi Sînă.

Recent, el a fost contactat de o casă de producţie cinematografică indiană care i-a propus un contract de colaborare. Mai exact, producătorii de la Bollywood doresc să folosească pentru coloana sonoră a unui lungmetraj o compoziţie a sa.

„Nu pot decât să mă bucure astfel de veşti. Am acceptat, cum altfel?! E prima oară când o piesă de-a mea este folosită coloană sonoră. Culmea, piesa are influenţe europene şi nu sună deloc ca melodiile lor. Dar am înţeles că şi filmul este foarte modern, în stilul celor europene“, a declarat cântăreţul pentru WOWbiz.ro.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg