Adina Alberts și Viorel Cataramă și-au sărbătorit fetița. Momentul greu prin care a trecut medicul la nașterea Brianei

16 august, 2022
briana8 jpg

A fost sărbătoare mare în casa Adinei Alberts și a lui Viorel Cataramă. Briana a împlinit, ieri, șapte ani și s-a bucurat de o aniversare ca la carte.

“Fetița aceasta este totul pentru mine. Este trecut, prezent și viitor. Este întruchiparea încrederii în reușită și a perseverenței în orice demers. Este oglinda minții mele, e preaplinul sufletesc. Ea este definiția întregului perfect pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi. Briana - Maria împlinește 7 ani.

Dați-mi voie să rostesc public, în limbaj copilăresc, “La mulți ani, copila mea! Te iubesc până la Soare și înapoi, de catralioane de ori!”, i-a urat Adina Alberts fetiței sale.

brianna3 jpg

Adina Alberts a trecut printr-o cumpănă la nașterea fetiței sale.

“Naşterea fiicei mele, 15 august 2015, reprezintă pentru mine o nouă şansă la viaţă. Am avut o complicaţie şi am sângerat foarte mult. Când m-am trezit spre seară eram la reanimare şi mi s-a spus că suferisem un şoc hemoragic; toată noaptea m-am reanimat singură. Pe lângă medicaţia administrată de personalul medical, eu mi-am adunat toate puterile şi m-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus. Iar dimineaţa, deşi mi se spunea că trebuie să mai stau în reanimare măcar două zile, eu am cerut şi am semnat să merg în salon ca să îmi ţin copilul în braţe. Am realizat pentru prima dată în viaţa mea, pe propria-mi piele, ce capacitate de vindecare formidabilă are organismul. Doar că trebuie să ştii cum să-i dai comanda. Şi după acea noapte, eu ştiu!”, mărturisea medicul pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp