Adina Alberts și Viorel Cataramă și-au sărbătorit fetița. Momentul greu prin care a trecut medicul la nașterea Brianei

16 august, 2022
briana8 jpg

A fost sărbătoare mare în casa Adinei Alberts și a lui Viorel Cataramă. Briana a împlinit, ieri, șapte ani și s-a bucurat de o aniversare ca la carte.

“Fetița aceasta este totul pentru mine. Este trecut, prezent și viitor. Este întruchiparea încrederii în reușită și a perseverenței în orice demers. Este oglinda minții mele, e preaplinul sufletesc. Ea este definiția întregului perfect pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi. Briana - Maria împlinește 7 ani.

Dați-mi voie să rostesc public, în limbaj copilăresc, “La mulți ani, copila mea! Te iubesc până la Soare și înapoi, de catralioane de ori!”, i-a urat Adina Alberts fetiței sale.

brianna3 jpg

Adina Alberts a trecut printr-o cumpănă la nașterea fetiței sale.

“Naşterea fiicei mele, 15 august 2015, reprezintă pentru mine o nouă şansă la viaţă. Am avut o complicaţie şi am sângerat foarte mult. Când m-am trezit spre seară eram la reanimare şi mi s-a spus că suferisem un şoc hemoragic; toată noaptea m-am reanimat singură. Pe lângă medicaţia administrată de personalul medical, eu mi-am adunat toate puterile şi m-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus. Iar dimineaţa, deşi mi se spunea că trebuie să mai stau în reanimare măcar două zile, eu am cerut şi am semnat să merg în salon ca să îmi ţin copilul în braţe. Am realizat pentru prima dată în viaţa mea, pe propria-mi piele, ce capacitate de vindecare formidabilă are organismul. Doar că trebuie să ştii cum să-i dai comanda. Şi după acea noapte, eu ştiu!”, mărturisea medicul pentru OK!



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg