Adina Alberts și Viorel Cataramă, vacanță în Franța. Întrebarea cu care Briana și-a lăsat părinții fără cuvinte

4 iulie, 2022
alberts14 jpg

Adina Alberts și Viorel Cataramă au plecat alături de fetița lor, Briana, într-o vacanță în Franța.  Călătoria nu a fost lipsită de peripeții, micuța reușind să își uimească din plin părinții.

“LOGICA UNUI COPIL DE 7 ANI…

De ce ni se prezintă mereu , la fiecare zbor al vieții noastre, regulamentul “for your safety” în caz de evenimente nedorite?!

Și de ce se numește așa?! Pe cine, salvează aceste reguli dacă un avion se prăbușește?! Și dacă riscul unui astfel de eveniment este atât de mic precum se susține, de ce suntem stresați mereu cu aceste prezentări fără noimă?!

Cât a fost Briana mică a fost mai ușor. Se bucura la fiecare decolare, adormea la fiecare turbulență, rădea la fiecare gol de aer… Emoțiile le aveam doar noi, adulții. Acum e deja mare, judecă și are logică. Cum să îi explic copilului meu că zborul este sigur dacă aude aceste prezentări, mereu și mereu…

De ce suntem “dotați” cu veste gonflabile dacă zburăm până în Germania sau până în Franța?! Ce Dumnezeu să facem cu ele?!? Pe bune, ce șanse am avea să cădem cu avionul în Main, Dunăre sau Rin?!?”, povestește Adina Alberts.

alberts12 jpg

“Am plecat într-o scurtă vacanță în Franța. Și copilul meu, după ce a ascultat cu mare atenție fiecare cuvințel al stewardesei, fascinată fiind de beculețul vestei care se aprinde la contactul cu apa (mai ales că acum înțelege bine și limba engleză) și după vreo 2 ore timp în care s-a uitat non stop pe geam și nu a zărit decât uscat, mi-a adresat această întrebare: “Mami, de ce avem veste pentru apă și nu avem parașute?!“, mai spune medicul.



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg