Adrian Măniuţiu a plecat din Antena 3

19 august, 2017
Adrian Manutiu Antena 3 jpeg

După 5 ani petrecuţi în trustul Intact, prezentatorul emisiunii "Income Magazine" părăseşte echipa Antenei 3. Iată şi motivele.

image

Adrian Măniuţiu era unul dintre oamenii de bază ai Antenei 3 şi o figură cunoscută mai ales din emisiunile cu profil economic, precum "Income Magazine", ori de la "Previziunile Zilei". Acum, însă, a decis s-o ia pe alt drum, anunţându-şi prietenii, colegii, colaboratorii şi şefii că nu-şi doreşte prelungirea contractului. Iată şi cum sună anunţul lui, postat pe contul său de socializare:

"Pe scurt: Am plecat de la Antena 3. Altfel, another day at the office... sau? Pe larg (dar la câte am trăit tot pe scurt e): One heck of a ride… Au fost 5 ani senzaţionali pentru mine: 10 sezoane de "Income", 8 sezoane de "Daily", la care mai adaug multe ediţii "Previziunile Zilei", Proiecte sau Ediţii Speciale, mult peste 1.000 de live-uri. Pentru mulţi dintre colegii mei din branşă e puţin, pentru mine însă e momentul să iau o foarte scurtă pauză şi să trag o gură de aer, mulţumindu-le totodată pentru o experienţă extraordinară la care au contribuit atât de mulţi oameni."

image

Iată şi motivul plecării sale: "Am hotărât să plec pentru că am început să mă simt plafonat (dar e numai problema mea, plafoanele ţi le pui de cele mai multe ori singur), am hotărât să plec pentru că dacă ceva se transformă în rutină, dispare creativitatea şi motivaţia, am hotărât să plec pentru că îmi doresc ca tot ceea ce fac (indiferent de domeniu sau moment) să nu fie doar “OK” sau “average”, ci să fie un reper, it has to make a difference. Mă apropiam de acel punct de care îmi e mie cel mai teamă şi care mă ţine treaz nopţi întregi: e un punct “of almost no return”, acela în care nu te mai trezeşti dimineaţa cu poftă, pentru că nu mai găseşti plăcere în ceea ce faci, devenind o umbră, anonimă, ambulantă, înecată în rutină. N-am ajuns acolo, dar nici nu vreau să ajung. Probabil că mulţi trăiesc asta, eu am ales să risc, alegând o schimbare. Oricine poate, restul sunt scuze. Şi mai e ceva: după 5 ani de lucrat aproape în fiecare weekend, am obosit. În condiţiile în care, ani de zile, săptămâna are 6, de multe ori chiar 7 zile lucrătoare, iar aproape fiecare zi are 10-12 ore de muncă, la un moment dat, toate acestea te apasă şi lasă urme. Şi la muncă şi acasă. Unele urme dispar, altele lasă cicatrici care nu se mai şterg niciodată. Asta e, în prag de 40, mi-am permis să recunosc că am obosit şi că vreau un time-out. Dar nu mă plâng, a fost alegerea mea da capo al fine – să rămân antamat în multe proiecte, în multe direcţii - iar asta nu cred să se schimbe vreodată. Ştiu însă perfect, sunt convins chiar, că doar adrenalina unor noi provocări mă va alimenta cu combustibilul necesar performanţei, cu energia şi detaşarea de care ai nevoie pentru a fi creativ şi a rămâne motivat. Aşa că mă pregătesc pentru o continuare în forţă. As we speek. Şi ca să oprim orice speculaţii: a fost doar decizia mea să nu-mi mai prelungesc contractul care expira la început de august, nu sunt certat cu nimeni şi totul s-a încheiat prieteneşte."

"Nu,

image

)) (deşi au fost 3 săptămâni, parcă a fost doar un weekend). Mă voi concentra mai mult pe proiectele mele antreprenoriale, la care nu am renunţat nicio clipă, dar pe care le-am neglijat în ultima perioadă. De două dintre ele veţi auzi curând pentru că nu sunt departe de momentul în care le voi lansa la apă. Curând, dacă planurile mele prind contur, va creşte şi echipa cu care lucrez.

Totodată

, din contră. Am un alt proiect pe care l-am lansat recent, în mai anul acesta, 

 – EconomieLaMinut.ro. Pentru moment e mai mult un blog decât un portal. E o platformă cu care am însă planuri mari, un instrument care trebuie să crească, pe care vreau să-l dezvolt, iar în perioada următoare va urma şi o repoziţionare. Rămânem în online, dar nu ne vom rezuma la opinii, analize, explicaţii şi comentarii, vom trece curând şi la producţii, poate la un mic studio, la reportaje, conferinţe, evenimente, seminarii. Lucrez la asta. Vedem ce iese. Aplicaţie încă nu facem 

image

.

Nici de partea de TV nu vreau să mă rup. Atunci când pot contribui, explicând sau analizând un subiect economic, ne vom revedea, probabil, în platourile televiziunilor. Poate, la un moment dat, va fi chiar ceva mai mult de atât. Vedem şi asta. Deci, nimic nu se opreşte aici, începe un nou sezon pe o altă frecvenţă. Mulţumesc Antena 3 pentru 5 ani extraordinari, n-am niciun regret!

"Recente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg