Adrian Năstase a făcut Revelionul cu familia în Vietnam FOTO&VIDEO

2 ianuarie, 2019
1 photo 2018 12 25 13 35 10 jpg jpeg

Fostul premier a ales, pentru trecerea dintre ani, o destinaţie exotică, cu mult soare, dar şi cu multă istorie. Iată-l alături de soţie, copii şi nepot.

Anul 2018 s-a încheiat pentru familia Năstase într-un colţ de lume plin de vibraţie şi culoare. Adrian Năstase şi soţia sa, Dana, împreună cu cei doi fii ai lor, Mihnea şi Andrei, dar şi cu partenerele acestora, Corina şi Bianca, şi simpaticul lor nepot, Nicolas, au decolat chiar înainte de Sărbători cu destinaţia Vietnam.

Timp de două săptămâni, cei 7 au străbătut acest minunat tărâm al Asiei, în care frumuseţile naturii se împletesc cu vechile temple, cu dureroasele amintiri ale trecutului frământat, dar şi cu modernismul. Au vizitat Golful Ha Long, oraşele Hanoi şi Ho Şi Min (Saigon)insula Phu Quoc, plină de locuri interesante: o fermă de piper, o cascadă, o fermă de perle şi Pagoda Ho Quoc.

"Am crezut că Anul nou nu va fi marcat în mod deosebit în Vietnam. Bănuiam că schimbarea anului, în februarie, pe tradiţie asiatică, este cea importantă. Noi am sărbătorit Anul nou într-un restaurant, la etajul 50, dintr-un bloc turn din oraş. La ora 23, privind oraşul, am observat că furnicarul de maşini şi de scutere a dispărut. În locul lor, sute de mii de oameni s-au aşezat pe caldarâm, pe iarbă, aşteptând un magnific foc de artificii de la miezul nopţii. Care chiar a fost impresionant…Drumul spre hotel a fost mai spectaculos. Pe jos, printre zecile de mii de scutere, printre tinerii ( mai ales) ieşiţi să socializeze. Nu am mai trăit aşa ceva…", scrie Adrian Năstase pe blogul său.

"Saigonul poartă marca războaielor care i-au amalgamat trăsăturile. Nicăieri nu se vede mai bine că istoria este scrisă de învingători. Am vizitat celebrele tuneluri construite de soldaţii vietcong – 250 de km pe sub pământ, în apropierea Saigonului – cu bucătării, spitale, ateliere, etc, cu capcane de tot felul, mine anti-personal. Incredibil. Am văzut apoi un muzeu cu amintirile războiului, fotografii înfăţişând ororile petrecute, între altele efectele gazului defoliant – agentul Orange (ciudat destin pentru această culoare). Interesant este şi Palatul independenţei, fostul palat prezidenţial până în 1975 când a fost bombardat iar un tanc vietcong a pătruns în incinta să. Merită vizitat buncărul cu camere de stat major, hărţi de coordonare a situaţiei operative şi sistemul de comunicaţii oferit de către americani fostului regim. M-au impresionat mobilele păstrate, obiectele de artă din diferitele încăperi – biroul preşedintelui, camerele pentru şedinţele guvernului dar şi, la ultimul etaj, o zona cazinou pentru întâlnirile cu ofiţerii americani."

Iată şi câteva imagini din Vietnam cu Adrian Năstase, Dana Năstase şi restul familiei lor. (vezi galeria foto)Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg